Sähköinen kemikaalirekisteri kemikaaliturvallisuuden avuksi | EcoOnline
Kemikaalien hallinta

Ohjelmisto kemikaaliturvallisuuteen

Pidä työntekijät turvassa, noudata lainsäädäntöä ja lisää kemikaaliturvallisuutta yrityksessäsi.

Chemical Manager antaa työntekijöillesi nopean, mobiiliystävällisen pääsyn käyttöturvallisuustiedotteisiin ja riskinarviointeihin sekä helpon työkalun muidenkin kemikaalidokumenttien luontiin ja hallintaan.

️ Chemical Manager - Esittelyvideo (3 min)

Chemical Manager Kannettavalla

Kaikki toiminnot kemikaalien hallintaan

Lisäämme käyttöturvallisuustiedotteet  tietokantaan puolestasi ja toimitamme sinulle työkalut riskinarviointien suorittamiseksi.
Työntekijät pysyvät turvassa ja organisaatiosi noudattaa lainsäädäntöä. Lisäksi kaikki työntekijät voivat käyttää mobiilisovellustamme löytääkseen tärkeimmät kemikaalitiedot. 
sds-64x64px
Käyttöturvallisuus-tiedotteet Pohjois-Euroopan suurimman käyttöturvallisuustiedotteiden tietokannan avulla voit vapaasti lisätä kaikki tarvittavat dokumentit kemikaalirekisteriisi.
risk_assessment_cm-64x64px
Kemikaalien riskinarviointi Arvioi riskit käyttämällä valmiita lomakkeita, jotka opastavat sinut helposti prosessin läpi. Kirjaa korjaavat toimenpiteet suoraan lomakkeisiin.
substitution-64x64px
Korvaamistyökalu Näet heti tärkeät tiedot vaarojen tunnistamiseksi ja voit helposti arvioida, onko käyttämäsi kemikaali korvattavissa vähemmän vaarallisella.
exposure_register-64x64px
Altistumisten hallinta Tietyt vaaralliset altisteet edellyttävät erityistä seurantaa tai altistumisen rekisteröintiä. Altistumiset-moduuli on kehitetty auttamaan näiden velvollisuuksien noudattamisessa.
read_link_qr-64x64px
QR-koodit ja lukulinkit Helppo ja nopea pääsy katsomaan käyttöturvallisuustiedotteita ja tietoja muun muassa kemikaaleista, joille he ovat altistuneet tai voivat altistua työpaikalla
reports_cm-64x64px
Kemikaaliraportit ja analyysit Luo käyttöturvallisuustiedotteiden tietoihin ja lainsäädäntöhakujen tuloksiin perustuvat, tarpeidesi mukaan muokattavat kemikaaliraportit ja analyysit.
Almego-SDS-Authoring
Almego SDS Authoring Käyttäjäystävällinen ja pitkälle automatisoitu ratkaisu käyttöturvallisuustiedotteiden laadintaan.
reseller-64x64px
Käyttöturvallisuus-tiedotteet verkkosivuillesi Suora linkitys verkkokaupan tai tuoteluettelon tuotteista käyttöturvallisuustiedotteisiin - voit samalla tuottaa esim. etikettejä, turvaohjeita ja kuljetusasiakirjoja.
Icon=chemical-approval, Size=64px
Kemikaalien hyväksynnät Hyvä hankintaprosessi on kemikaaliturvallisuuden ensimmäinen askel. Hyödynnä EcoOnlinen kemikaalitietokantaa ja valitse useista vaihtoehdoista sopivimman kemikaalin.
SDS image_Benefit1_FI
Benefit2_FIN
Hero
NEW-Chemical-Exposure_Benefit-1

Hyödyt

icon HELPPOA KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTTEIDEN HALLINTAA

Saat organisaatiosi käyttöön kattavan käyttöturvallisuustiedotteiden tietokannan, josta löydät helposti tarvitsemasi tiedotteet ja pidät työpaikkasi kemikaaliturvallisuuden ajan tasalla. 

 • Kaikki tarvitsemasi käyttöturvallisuustiedotteet ovat aina hallinnassasi, mukaan lukien versiohistoria.
 • Lisäksi automaattiset päivitykset säästävät aikaasi.
SDS image_Benefit1_FI
icon KEMIKAALIEN RISKINARVIOINTI

Chemical Managerin avulla henkilöstö pystyy arvioimaan ja hallitsemaan kemikaalien käyttöön liittyviä riskejä helposti ja varmistumaan tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta. 

 • Voit hyödyntää käyttöturvallisuustiedotteista saatavia vaaratietoja.
 • Sinulla on mahdollisuus luoda erilaisia riskimatriiseja, arvioida riskin suuruutta ja määrittää riskipisteet.
Benefit2_FIN
icon RÄÄTÄLÖITÄVÄT KEMIKAALIRAPORTIT JA ANALYYSIT

Räätälöi tarpeidesi mukaiset yksityiskohtaiset raportit, joiden avulla voit reaaliajassa verrata käyttämiäsi kemikaaleja EU-säännösten ja kansallisen lainsäädännön vaatimuksiin. 

 • Käyttöä helpottavan visuaalisuuden ansiosta voit muokata raportteja yhdellä klikkauksella.
 • Syötettyjä tietoja voi esikatsella välittömästi - voit asettaa tehtäviä tärkeysjärjestykseen tietyn säännöksen, korkean riskin, toimittajan tai tuotteen mukaan.
Hero
icon SITOUTA TYÖNTEKIJÄT KEMIKAALITURVALLISUUTEEN

Anna kaikille työntekijöille helppo ja välitön pääsy tärkeimpiin kemikaalitietoihin mobiilisovelluksemme kautta. 

 • Sovelluksen avulla työntekijöillä on välitön pääsy mm. käyttöpaikkoihin, käyttöturvallisuustiedotteisiin ja riskinarviointeihin.
 • Sitouta työntekijät ja luo kestävä turvallisuuskulttuuri.
NEW-Chemical-Exposure_Benefit-1
AA---Quote-Logo-Abbott-250x150

"Ohjelmisto on käyttäjäystävällinen eikä sen käyttämiseen tarvita kemian osaamista. Ohjelmistoa voidaan käyttää kemikaaliriskien arviointiin ja ehkäisevien toimenpiteiden tekemiseen. Se sisältää myös moduulin altistumisten hallintaan. Chemical Managerin avulla voit verrata käyttämiäsi kemikaaleja EU-säännösten ja kansallisen lainsäädännön vaatimuksiin ja luoda useita raportteja."

- Remy Hagnar, Senior Engineer, Abbott Diagnostics Technologies AS

Katso havainnollistava esittelyvideo 
Chemical Managerista

Jo 25+ vuoden kokemuksella

10.000+ asiakasta ympäri maailman luottaa palveluihimme

Palvelujamme käytetään jo 90 eri toimialalla. Siksi olemme kehittäneet ohjelmistoja, joita voi räätälöidä vastaamaan myös teidän organisaationne tarpeita. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin. Lue asiakkaidemme mietteitä

Hallitse yrityksesi kemikaaliturvallisuutta

Varaa meiltä ilmainen konsultointi, jossa käymme läpi kemikaaliturvallisuuden keskeiset vaatimukset ja kuinka voimme auttaa teitä noudattamaan niitä.

Varaa tapaaminen
Ina_forside

Ina Thrane Grove

Sales Executive, EcoOnline

Usein kysyttyä Chemical Managerista

Mitä lakivelvoitteita Chemical Manager auttaa noudattamaan?

Chemical Manager auttaa yrityksiä noudattamaan kemikaalilainsäädännön velvoitteita:

 • Kemikaaliluettelo ja ajantasaiset käyttöturvallisuustiedotteet oltava työntekijöiden saatavilla. (VNa kemiallisista tekijöistä työssä 715/2001, 5§)

 • Käyttöturvallisuustiedotteita on säilytettävä 10 vuotta kemikaalin käytön lopettamisen jälkeen. (REACH 1907/2006,36.artikla, 1)

 • Kemikaalikohtaiset riskinarvioinnit, joissa arvioidaan terveys-, palo-, ja ympäristöriskit. (VNa kemiallisista tekijöistä työssä 715/2001, 6§)

 • Annettava opastusta ja huolehdittava siitä, että kemikaaleja varastoidaan ja käsitellään turvallisesti. (Vna kemiallisista tekijöistä työssä 715/2001, 10§ ja 6§)

 • Työnantajan on varmistettava, että vaarallisen kemikaalin päällykset on merkitty.
  (
  VNa kemiallisista tekijöistä työssä 715/2001, 4§)

 • Syöpävaarallisille kemikaaleille altistuvien työntekijöiden rekisteri.
  (ASA-rekisterilaki 452/2020)

Näistä lakivelvotteista ja niiden noudattamisesta lisää oppaastamme