EcoOnline EHS

Ohjelmisto työturvallisuus-johtamisen avuksi

Luo kestävä turvallisuuskulttuuri helpottamalla työsuojelun EHS-prosessien seuraamista. EcoOnline EHS -ohjelmisto tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen ja käyttäjäystävällisen työkalun, jolla voit suunnitella ja toteuttaa työturvallisuuden ja -terveyden johtamista. Paremmalla riskienhallinnalla vähennät myös tapaturmien ja onnettomuuksien määrää.

EHS-Category-Page-Hero-Image_900x650_
Asiakkaamme

Meillä on asiakkaita yli 80 eri toimialalta

Ohjelmistomme rakentavat turvallisuuskulttuuria onnistuneesti, sillä ne on yli 20 vuoden kokemuksella suunniteltu tukemaan tapaa, jolla työntekijät todella toimivat. Tämä perustuu kokemukseen, joka palvelee asiakkaitamme jo yli 80 toimialalla.

Lue lisää

Ota työturvallisuus-johtaminen hallintaan jo tänään

Varaa meiltä ilmainen konsultointi, jossa käymme läpi työturvallisuuden keskeiset vaatimukset ja kuinka voimme auttaa teitä noudattamaan niitä.

Varaa tapaaminen
FI_1-900x900

Miika Suurnäkki

Senior Sales Executive, EcoOnline

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Mikä on työturvallisuusohjelma?

Työterveys- ja työturvallisuusohjelma on keskitetty ja pilvipohjainen alusta, joka mahdollistaa vaatimustenmukaisten tietojen, toimintojen ja tehtävien hallinnoinnin koko organisaatiossa. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä koskien työterveys- ja työturvallisuusohjelmia. tai tutustu oppaisiimme.

Mikä on EHS järjestelmä?

EHS on lyhenne sanoista ympäristö (environment), työterveys (health) ja työturvallisuus (safety). Ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusohjelma auttaa turvallisuus- ja työsuojeluprosessien johtamista. Näin organisaatiot vähentävät riskejä huomattavasti ja noudattavat EHS-säännöksiä.

Mitä EHS ohjelmalla tehdään?

Työterveys ja työturvallisuusohjelma auttaa organisaatioita noudattamaan EHS- vaatimuksia. Ratkaisun tavoitteena on hoitaa organisaation työterveys- ja työturvallisuusprosessit. Tähän sisältyy:


- Työterveys- ja työturvallisuuskäytännöt organisaatiossa
- Poikkeamien ilmoittaminen
- Prosessit onnettomuuksien ja sairauksien määrän vähentämiseen
- Prosessit ja resurssit työterveyskäytäntöjen ylläpitoon ja kehittämiseen

Miksi työturvallisuusohjelma on tärkeä?

Työturvallisuus- ja työterveysohjelmilla mahdollistat sen, että kun tehtävä suoritetaan työpaikalla, kaikki varotoimet on tehty riskien vähentämiseksi. Työn vaarojen arviointi ja minimointi on elintärkeää organisaation toiminnan (ja maineen) kannalta.

Mitkä ovat EHS ohjelman suurimmat hyödyt?

EHS ohjelmiston suurimmat hyödyt ovat:
- Tärkeiden tietojen keskittäminen yhteen paikkaan, joka mahdollistaa tapaturmatutkijoiden välittömän pääsyn koulutustietoihin ja riskinarviointeihin.
- Oikeat tiedot oikeille henkilöille itsepalveluperiaatteella.
- Mobiilisovellus, jolla luot tarkempia analyysejä tarkastuksissa ja auditoinneissa, auttaen organisaatiota kohdentamaan resursseja niihin osa-alueisiin, jotka kehittävät EHS-työtä eniten.
- Tiedot saa myös asiakkaiden saataviksi, mikä auttaa luottamuksen rakentamisessa.
- Ilmoitustoiminto pitää johtajia ajan tasalla ilman, että heidän pitäisi säännöllisesti käydä järjestelmässä.

Mikä tekee hyvän EHS ohjelman?

Hyvän työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän tulisi kattaa useita työterveys- ja työturvallisuusprosesseja: poikkeamien ilmoittaminen, riskinarviointi ja auditointi. Ohjelman pitäisi lisäksi olla mahdollisimman helppokäyttöinen sekä esimiehille että työntekijöille. Tämä saavutetaan, kun havainnoinnit poikkeamista ja vaaratilanteista tehdään omalla älypuhelimella. Näin työntekijät osallistuvat aktiivisesti ja näkyvästi työpaikkansa turvallisuuden parantamiseen. EHS-ohjelmasta pitäisi myös saada kattava yhteenveto organisaation turvallisuustiedoista. On tärkeää, että saat yleiskuvan työturvallisuudesta koko organisaatiossa - riippumatta toimipaikkojen tai osastojen määrästä.

Mitkä toiminnot kuuluvat EHS ohjelmaan?

Tehokkaan työterveys- ja työturvallisuusohjelmiston keskeisiä elementtejä ovat sitoutuminen hallinnointiin ja mittaamiseen, tehokas suunnittelu, käyttöönotto, korjaavat toimet, jatkuva koulutus ja ylläpito.