Lisää kemikaaliturvallisuutta tekemällä dokumenttien hallinta ja käyttö helpoksi.

EcoOnline Chemical Manager on työkalu käyttöturvallisuustiedotteiden ja muiden kemikaalidokumenttien helppoon keräämiseen, hallintaan ja jakeluun. Pilvipohjainen tietokantamme – Pohjois-Euroopan suurin ja toimittajien reaaliaikaisesti ylläpitämä – mahdollistaa pysymisen ajan tasalla kemikaalitoimittajien julkaisemista uusimmista tiedoista.

Chemical Managerin avulla voit seurata kemikaalien käyttöä, arvioida riskejä ja toteuttaa varotoimenpiteitä. Se on nopein ja helpoin tapa pitää työntekijät turvassa – ja organisaatiosi noudattaa kansallisia ja kansainvälisiä säännöksiä.

Mobiilisovellus
Työntekijöiden on helppo löytää tarvittavat tiedot.
Helppokäyttöinen
Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä helpottaa hakua ja hallintaa.
Reaaliaikaiset päivitykset
Käyttöturvallisuustiedotteet päivitetään automaattisesti.

Miksi Chemical Manager?

Olemme työskennelleet pitkään eri toimialojen ja erilaisten organisaatioiden kanssa. Kokemuksesta siis tiedämme, että turvallisuusjohtaminen pitää tehdä helpoksi ja ottaa käyttöön koko yrityksessä, kaikissa toimipaikoissa ja toiminnoissa.

Chemical Manager mahdollistaa työntekijöillesi nopean pääsyn käyttöturvallisuustiedotteisiin sekä sinulle helpon työkalun työpaikan muiden kemikaalidokumenttien luontiin ja hallintaan. Saat myös työkaluja riskien arviointiin, toimenpiteiden suunnitteluun ja dokumenttien luomiseen kemikaalien turvallista käyttöä varten.

Chemical Managerin avulla kaikki kemikaalidokumenttien hallinta ja käyttö on nopeampaa ja helpompaa, se säästää aikaa ja rahaa, samalla kun työntekijöille muodostuu turvallisempi työympäristö.

Mitä sinä saat?

Pilvipohjaisen työkalun käyttöturvallisuustiedotteiden ja kemikaalitietojen käyttöön sekä hallintaan, myös mobiililaitteilla. Valitse moduulit, jotka sovitat toimintoihisi ja tarpeisiisi.

Chemical Managerin ominaisuudet

Ajantasaisten kemikaalidokumenttien tietokanta, esim. käyttöturvallisuustiedotteet ja turvaohjeet. Voit etsiä, koostaa, laatia ja jakaa tietoja kaikille yrityksessäsi.

Suorita riskinarviointeja käyttämällä valmiita tallennuspohjia, jotka ohjaavat sinut helposti vaiheiden läpi. Myös korjaavat toimenpiteet kirjataan prosessin aikana suoraan pohjiin.

Rekisteröi helposti yrityksesi työntekijän altistuminen vaarallisille aineille. Saat yksityiskohtaisen seurantaraportin rekisteröinneistä. Mukana on sovellus, joka helpottaa altistumisten rekisteröimistä reaaliajassa.

Lue lisää

Kemikaalirekisterin käyttö ilman verkkoyhteyttä. Voit synkronoida käyttöpaikoittain tärkeät dokumentit, kuten käyttöturvallisuustiedotteet, turvaohjeet, työpaikkakuvaukset ja riskiraportit.

Lue lisää

QR-koodit mahdollistavat suoran ja nopean pääsyn kemikaalirekisteriisi, käyttöturvallisuustiedotteisiin ja turvaohjeisiin – kaikille työntekijöille, kaikissa käyttöpaikoissa.

Lue lisää

Luo omia raportteja, esim. yrityksesi hankintaosastolle tai johdolle, jotta saat täydellisen katsauksen kemikaalien käytöstä yrityksessäsi.

Dokumentoi vaarallisten kemikaalien korvaamisprosessi yrityksessäsi. Käytä hyväksi riskinarvioinnin tietoja priorisoimalla korvattavat kemikaalit. Saat lisäksi yleiskatsauksen kemikaaleistasi ja voit aloittaa korvausprosessin luettelossasi oleville kemikaaleille

Lue lisää

Pelipohjainen sovellus tekee kouluttautumisesta hauskaa ja kiinnostavaa. Kilpaile kollegojesi kanssa parantaaksesi turvallisuuskulttuuria yrityksessä.

Lue lisää

Tarkasta yrityksesi käyttämät kemialliset aineet.

Kemikaalirekisterin käyttö useilla eri kielillä.

Säästä aikaa ja resursseja säädösten ja määräysten kanssa. EcoOnlinen lisäpalvelu auttaa sinua kemikaalirekisterin rakentamisessa, ylläpidossa ja seurannassa.