TURVALLISUUS
Yksinkertaisin tie turvallisempaan työympäristöön
ALAN JOHTAVA TOIMIJA
Turvallisempi työympäristö jo yli 6000 yrityksessä
VAATIMUSTENMUKAISUUS
Perustana turvallisuus ja lainsäädännön noudattaminen

EcoOnline on IT-yritys, joka kehittää työ- ja kemikaaliturvallisuuden ohjelmistoja, jotta työpaikkojen turvallisuus sekä kemikaalien hallinta ja dokumentointi olisivat mahdollisimman käyttäjäystävällisiä ja kustannustehokkaita.

Turvallisempi työpaikka - yllättävän helposti

Autamme yrityksiä työturvallisuuden hallinnassa ja noudattamaan lakia – helposti ja kustannustehokkaasti. Yhtiö perustettiin vuonna 2000 ja sillä on tällä hetkellä yli 6 000 asiakasta ja 200 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Irlannissa ja Isossa-Britanniassa.

Yrityksemme on keskittynyt yksinkertaiseen perusajatukseen: Kun työturvallisuus on helppoa, siitä tulee luontainen toimintatapa, joka vahvistuu vuosi vuodelta. Mitä helpommaksi ja sujuvammaksi voimme tehdä turvallisuusmenettelyjen noudattamisen, sitä turvallisemmaksi työympäristö muodostuu. Siksi EcoOnlinen ohjelmistot ovat kattavia, mutta helppokäyttöisiä.

"Protecting people and the environment"

EcoOnlinen visio on olla HSE-ohjelmistojen halutuin toimittaja, joka tuottaa kestäviä tuloksia asiakkaillemme ja ympäristölle.

Autamme asiakkaitamme luomaan turvallisia, kestävään kehitykseen perustuvia, tehokkaita ja houkuttelevia työpaikkoja käyttäjäystävällisten SaaS-työkalujen avulla.

Toimimalla läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme, kumppaneidemme ja viranomaisten kanssa, luomme tulevaisuuden ratkaisuja, jotka luovat turvallisia ja kestäviä työpaikkoja.

Autamme toisiamme tarjoamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen toimimalla rehellisesti, kunnioittaen ja kunnianhimoisesti. Matkan varrella olemme leikkisiä ja ennakkoluulottomia.

Rakennettu todistetusta kokemuksesta

Kaikkien tuotteidemme kehitys perustuu kattavaan kokemukseemme yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa kaikkialla Euroopassa. Olemme olleet auttamassa yrityksiä noudattamaan kansainvälisiä ja kansallisia turvallisuuslainsäädäntöjä sekä saavuttamaan heidän omia tavoitteitaan liittyen työ- ja ympäristöturvallisuuteen. Olemme online-pohjaisten kemikaaliturvallisuuden ratkaisujen markkinajohtaja Pohjoismaissa ja tuotteemme turvaavat työntekijöitä yli 5 500 yrityksessä ja organisaatiossa ympäri Euroopan.

Sitoutunut kestävään kehitykseen

Yksi liiketoimintamme perusperiaatteista on se, että olemme sitoutuneet toteuttamaan useita YK: n kestävän kehityksen tavoitteita:

  • Tavoite 3: “Taata terveellinen elämä ja hyvinvointi kaiken ikäisille.”
  • Tavoite 8: “Edistää kaikkia koskevaa kestävää talouskasvua, täyttä ja tuottavaa työllisyyttä sekä säällisiä työpaikkoja.”
  • Tavoite 12: ”Varmistaa kulutus- ja tuotantotapojen kestävyys.”