WEBINAARI

Käyttöturvallisuustiedote kohta kohdalta

FI_webinar_header_31082021

Tiedot

Nimi: Käyttöturvallisuustiedote kohta kohdalta

Päivämäärä: tiistai 31.8.2021

Kellonaika: 13.00

Kesto: 45 min

Jos et pääse livenä linjoille, ilmoittaudu silti mukaan, lähetämme webinaarin jälkeen sähköpostiisi linkin tallenteeseen.


Sisältö

Kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteet (KTT) ovat työpaikan pääasiallinen tietolähde kemikaalien turvalliseen käyttöön, varastointiin ja hävittämiseen.

Käyttöturvallisuustiedotteiden avulla työnantajan täytyy tunnistaa työpaikalla käytettävien kemikaalien vaarat, toteuttaa tarvittavat riskinhallintatoimenpiteet ja perehdyttää työntekijät.

Tässä webinaarissa tapaat EcoOnlinelta Henna Rosilon ja Marianne Pihlavan. He käyvät aloittelijaystävällisesti kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteen läpi kohta kohdalta ja kertovat, miten sen sisältämiä tietoja täytyy hyödyntää työpaikalla.

Puhujat

Henna Rosilo - MANAGER, TRAINING&CONSULTING

Henna (TkT, kemisti) toimii EcoOnlinessa kemikaaliturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden asiantuntijana ja kouluttajana. Hän on aiempien tutkimus- ja tuotekehitystehtäviensä ohessa työskennellyt yli 10 vuotta kemikaalitiedonhallinnan, vaatimustenmukaisuuden ja kemikaalien turvallisen käytön kehittämisen parissa.

Marianne Pihlava - Service and Support Manager

Marianne (DI, kemisti) työskentelee EcoOnlinella tuotetuen tiiminvetäjänä ja kouluttaa myös itse Chemical Manager -työkalumme käyttäjiä. Marianne kohtaa ja opastaa päivittäin työssään kaiken kokoisia organisaatioita eri vaiheissa kemikaaliturvallisuuden kehittämispolkua.