WEBINAARItallenne

Vaarallisten jätteiden ja kemikaalijätteiden käsittely ja hävittäminen työpaikoilla

dreamstime_l_21386731

Tiedot

Nimi: Vaarallisten jätteiden ja kemikaalijätteiden käsittely ja hävittäminen työpaikoilla

Kesto: 60 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Lähes kaikilla työpaikoilla syntyy vaarallista jätettä, josta osa voi olla kemikaalijätettä. Vaarallisen jätteen käsittelyyn ja hävittämiseen liittyy runsaasti velvoitteita sekä työturvallisuus- ja ympäristönäkökulmia.

Webinaarissa Ria Sarasti Lassila&Tikanojalta ja Henna Rosilo EcoOnlinelta kertovat, mitä vaaralliset jätteet ja kemikaalijätteet ovat, miten työpaikkojen tulee toimia niiden kanssa ja miten vaarallisia jätteitä voidaan kierrättää.

Tervetuloa mukaan!


LT-logo-jpeg

Me L&T:llä rakennamme asiakkaillemme arjessa toimivia palveluratkaisuja materiaalien ja sivuvirtojen kierrätykseen sekä kiinteistöjen ja tehtaiden kestävään ylläpitoon. Autamme asiakkaitamme vähentämään jätteen syntyä sekä energian kulutusta. Toimitamme lisäksi uusiutuvaa metsäenergiaa voimalaitoksille.

Puhujat

Henna Rosilo - Manager, Training&Consulting, EcoOnline Oy

Henna (TkT, kemisti) toimii EcoOnlinessa kemikaaliturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden asiantuntijana ja kouluttajana. Hän on aiempien tutkimus- ja tuotekehitystehtäviensä ohessa työskennellyt yli 10 vuotta kemikaalitiedonhallinnan, vaatimustenmukaisuuden ja kemikaalien turvallisen käytön kehittämisen parissa.

Ria Sarasti - Kehityspäällikkö, Lassila&Tikanoja

Ria (FM, kemisti) työskentelee L&T:llä palveluhallinnassa vaarallisten jätteiden kuljettamisen ja käsittelyn asiantuntijana. Hän opastaa ja neuvoo päivittäisessä työssään sekä L&T:n työntekijöitä, että ulkoisia asiakkaita vaarallisten jätteiden pakkaamisessa, lajittelussa ja merkitsemisessä.