WEBINAARItallenne

Turvallisuushavainnot

– mitä ne ovat, miksi niitä pitäisi tehdä ja miten onnistutaan?

Turvallisuushavainnot

Tiedot

Nimi: Turvallisuushavainnot – mitä ne ovat, miksi niitä pitäisi tehdä ja miten onnistutaan

Kesto: 45 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Vaarojen ja läheltä piti -tilanteiden raportointi on yksi parhaita turvallisuuden edistämiskeinoja. Miksi näin on? Onko määrällä ja laadulla väliä? Miten saadaan ihmiset tekemään turvallisuushavaintoja? Minkälaisista asioista on syytä ilmoittaa? Miksi myös myönteisiä huomioita kannattaa tehdä? Mitä turvallisuushavainnoista sanovat säädökset ja standardit? Mitä on syytä edellyttää hyvältä turvallisuushavaintoihin suunnitellulta digiratkaisulta?

Kysymyksiä pohtimassa ja vinkkejä antamassa EcoOnlinen kokeneet työturvallisuuden asiantuntijat Marita Hyttinen ja Marko Vuorinen.

Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Puhujat

Marita Hyttinen - Chief OSH Specialist and C&R Team Leader

Marita on FT, YTM ja psykologi, joka toimii EcoOnlinessa johtavana asiantuntijana ja asiantuntijatiimin vetäjänä. Hän on kokenut ja monipuolinen työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin ammattilainen, joka valmentaa ja konsultoi niin johtoa kuin työntekijöitä ja toimihenkilöitä työturvallisuuteen. Marita on erikoistunut inhimilliseen tekijään eli työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden psykologisiin ja sosiaalipsykologisiin kysymyksiin. Hänelle on myönnetty vuonna 2017 Turvallisuusalan elämäntyöpalkinto.

Marko Vuorinen - Head of Product Management OSH

Marko, DI, on toiminut EcoOnlinen digitaalisten Safety- tuotteiden kehittämisestä ja hallinnasta vastaavana johtajana vuodesta 2018, sitä ennen hän oli työturvallisuusratkaisuja tarjoavan 3T Ratkaisut Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Marko on tehnyt erityisesti pohjoismaissa pioneerityötä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi digitaalisten johtamistyökalujen ja e-oppimisen avulla. Aihealueen parissa työskentelyn hän aloitti Työterveyslaitoksessa vuonna 1994 ja on urallaan osallistunut kymmenien työpaikkojen kehittämis- ja koulutushankkeisiin.