shutterstock_1008169033
Webinaari

Työturvallisuuden mittarit johtamisen tukena

Tiedot

Nimi: Työturvallisuuden mittarit johtamisen tukena

Kesto: 40 min

Webinaaritallenne


Sisältö

 

Miksi ja miten työturvallisuutta mitataan?

Webinaarissa EcoOnlinen kokeneet asiantuntijat Marko Vuorinen ja Vesa Lieho kertovat työturvallisuuden mittareista asiantuntijoiden ja johdon työkaluina. Webinaarissa tarkastellaan mittareita datan hyödyntämisen näkökulmasta ja käydään läpi, miten kerättyä tietoa voi esittää eri kohderyhmille tavoitteen saavuttamisen kannalta.

Webinaarissa katsotaan myös, miten kerätään dataa ja hyödynnetään visuaalisia dashboard -ominaisuuksia EcoOnline EHS -ohjelmistossa.

EHS_metrics_promotion

 

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää!

 


 

Puhujat

 

Marko Vuorinen
Marko Vuorinen
Principal Business Analyst, EcoOnline Oy

Marko, DI, on toiminut EcoOnlinen digitaalisten työturvallisuusratkaisujen kehittämisen ja liiketoiminnan johtotehtävissä vuodesta 2018, sitä ennen hän oli työturvallisuusratkaisuja tarjoavan 3T Ratkaisut Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Marko on tehnyt erityisesti pohjoismaissa pioneerityötä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi digitaalisten johtamistyökalujen ja e-oppimisen avulla. Aihealueen parissa työskentelyn hän aloitti Työterveyslaitoksessa vuonna 1994 ja on urallaan osallistunut kymmenien työpaikkojen kehittämis- ja koulutushankkeisiin.

 

Vesa Lieho
Vesa Lieho
HSEQ Specialist, EcoOnline Oy

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.