WEBINAARItallenne

Yritystoiminnan ympäristövaikutukset

- päästöistä pieniin tekoihin

webinar_28012021_ymparistovaikutukset_web

Tiedot

Nimi: Yritystoiminnan ympäristövaikutukset - päästöistä pieniin tekoihin

Kesto: 45 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Kaikesta yritystoiminnasta aiheutuu erilaisia ympäristövaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa ekosysteemien toimintaan sekä ihmisen terveyteen. Yrityksen omien ympäristövaikutusten selvittäminen sekä vastuulliset teot edesauttavat sekä toimintaa markkinoilla että ympäristön tilan kehittymistä.

Webinaarissa EcoOnlinen Suvi-Marja Simpanen ja Henna Rosilo kertovat aloittelijaystävällisesti mitä yritystoiminnasta aiheutuvat mahdolliset ympäristövaikutukset ovat, miksi nämä olisi hyvä kartoittaa ja miten vaikutuksia voisi lieventää tai ennaltaehkäistä.

FI_webinar_promotion_yritystoiminnan_ymparistovaikutukset_28012021

 

🔎 Tarkasteltavina kohteina ovat etenkin kemikaalien päästöt sekä yritystoiminnassa tapahtuvat pienet, arkiset toimet.

Lämpimästi tervetuloa!

Puhujat

Suvi-Marja Simpanen - Support Specialist

Suvi-Marja (FM, ympäristöekologia) on uusi lisäys EcoOnlinen tuotetuen tiimiin ja hän työskentelee etenkin kemikaalirekisterien käyttöturvallisuustiedotteiden parissa. Ennen kemikaaliturvallisuuteen liittyviä tehtäviä Suvi-Marja on työskennellyt erilaisten ympäristöteemojen parissa, kuten jätehuollon sekä kaupunkitutkimuksen puolella.

Henna Rosilo - Manager, Training&Consulting

Henna (TkT, kemisti) toimii EcoOnlinessa kemikaaliturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden asiantuntijana ja kouluttajana. Hän on aiempien tutkimus- ja tuotekehitystehtäviensä ohessa työskennellyt yli 10 vuotta kemikaalitiedonhallinnan, vaatimustenmukaisuuden ja kemikaalien turvallisen käytön kehittämisen parissa.