WEBINAARItallenne

1-2-3: Askeleet kohti turvallisempaa työpaikkaa

123_askeleet_kohti_turvallisempaa_tyopaikkaa

Tiedot

Nimi: 1-2-3: Askeleet kohti turvallisempaa työpaikkaa

Kesto: 30 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Lainsäädäntö asettaa perustason ja -vaatimukset työturvallisuudelle. Webinaarissa käymme läpi, miten lähteä liikkeelle niin lainsäädännön kuin kehittämisen näkökulmasta, sekä miten rakentaa ennakoiva ja kestävä turvallisuuskulttuuri.

Webinaarissa tapaat EcoOnlinen asiantuntijat Pieter Jan Botsin ja Vesa Liehon. Jos pohdit tällä hetkellä, kuinka edetä omassa työturvallisuuden kehittämisessä tai miten ylipäätänsä aloittaa - tule kuulemaan vinkkejä turvallisemman työympäristön rakentamiseen.

Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Puhujat

Vesa Lieho - HSEQ Specialist

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.

Pieter Jan Bots -EHSQ & PS Specialist

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.