Kuinka siirtyä sähköiseen kemikaalien hallintaan: Case Coor
Webinaari

Kuinka siirtyä sähköiseen kemikaalien hallintaan: Case Coor

Tiedot

Nimi: Kuinka siirtyä sähköiseen kemikaalien hallintaan: Case Coor

Kesto: 30 min

Webinaaritallenne


Sisältö

 

Kemikaalien käyttöön työpaikoilla liittyy paljon lakisääteisiä velvoitteita ja käytäntöjä. Kemikaalidokumenttien manuaalinen käsittely ja hallinta on hidasta kun käytössä on paljon kemikaaleja – avuksi tarvitaan sähköinen järjestelmä, jonne tiedot saadaan digitaalisessa muodossa. Coor otti käyttöönsä EcoOnlinen Chemical Manager -järjestelmän vuoden 2019 aikana ja tulee nyt jakamaan kokemuksia ja vinkkejä siitä, kuinka siirtyä sähköiseen järjestelmään useissa eri käyttöpaikoissa.

Webinaarissa tapaat EcoOnlinelta Nikolas Hiltusen ja Laura Haudan sekä Coorilta Marko Korjuksen, joka toimii yrityksessä ICT & EQ Managerina ja on ollut mukana järjestelmän käyttöönotossa. etvbihy


Puhujat

 

Nikolas Hiltunen
Nikolas Hiltunen
Key Account Manager

Nikolas toimii EcoOnlinen Customer Success -organisaatiossa asiakasyritysten yhteyshenkilönä ja asiantuntijana EcoOnlinen työ- ja kemikaaliturvallisuuden hallintaa helpottavien ratkaisujen käyttöönotossa ja kokonaisvaltaisemmassa hyödyntämisessä kaikilla organisaation tasoilla käyttäjistä esimiehiin ja aina johtoa myöden. Hän on työskennellyt EcoOnlinella vuodesta 2015.

 

Laura Hauta
Laura Hauta
Support Consultant

Laura Hauta, FM, kemisti, työskentelee EcoOnlinella tuotetuen tiimissä ja kouluttaa viikottain Chemical Manager -työkalumme käyttäjiä. Laura kohtaa ja opastaa päivittäin työssään kaiken kokoisia yrityksiä eri vaiheissa kemikaaliturvallisuuden kehittämispolkua.