WEBINAARItallenne

Kemikaalit työpaikalla ja syöpävaaran torjunta

webinar_24092020_header

Tiedot

Nimi: Kemikaalit työpaikalla ja syöpävaaran torjunta

Kesto: 45 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Työssä tapahtuva altistuminen syöpävaarallisille kemikaaleille ja materiaaleille voi aiheuttaa erilaisia syöpiä jopa vuosikymmenien viiveellä. Työpaikoilla syöpäsairauden vaaraa aiheuttavat kemikaalit on tunnistettava ja työntekijöiden altistuminen selvitettävä ja torjuttava.  

Syöpävaaran torjuntaa ja ASA-rekisteröintiä koskeva lainsäädäntö uusiutui hiljattain. Webinaarissa EcoOnlinelta Henna Rosilo ja Linnunmaa Lexilta Jonna Rytkönen kertovat kuulijoille, mitä syöpäsairauden vaaraa aiheuttavat kemialliset tekijät ovat ja miten työnantajan velvoitteet ovat muuttuneet. 

Puhujat

Henna Rosilo - Manager, Training&Consulting, EcoOnline Oy

Henna (TkT, kemisti) toimii EcoOnlinessa kemikaaliturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden asiantuntijana ja kouluttajana. Hän on aiempien tutkimus- ja tuotekehitystehtäviensä ohessa työskennellyt yli 10 vuotta kemikaalitiedonhallinnan, vaatimustenmukaisuuden ja kemikaalien turvallisen käytön kehittämisen parissa.

Jonna Rytkönen - Asiakkuuspäällikkö EHS, Linnunmaa Lex

Linnunmaa Lex tarjoaa lakiseurantaa nykyaikaisesti verkossa. Jonna (HTM, lakiasiantuntija) auttaa yrityksiä tunnistamaan heitä koskevan EHS-lainsäädännön ja tekee lainsäädännön vaatimusten täyttymisen arviointeja kemikaaleja käyttäville ja valmistaville teollisuusyrityksille.