WEBINAARItallenne

Safety Managerin rooli osana ISO 45001-standardia

Safety_managerin_rooli_osana_ISO45001

Tiedot

Nimi: Safety Managerin rooli osana ISO 45001-standardia

Kesto: 30 min

Webinaaritallenne


Sisältö

ISO 45001 -työturvallisuus- ja työterveysjohtamisjärjestelmän käyttöönotto auttaa systemaattisessa riskien hallinnassa, toiminnan kehittämisessä ja myös lakisääteisten velvoitteiden toteuttamisessa. Työturvallisuuden hyvä hallinta ja kehittäminen 2020-luvulla taas edellyttää digitaalisia prosesseja ja työkaluja.

Moni vastuullisuuteen ja tuottavaan toimintaan panostava organisaatio haluaa ottaa käyttöön näiden uusien vaatimusten ja arjen työtä helpottavan työkalun, jolla voidaan viedä työturvallisuutta uudelle vuosikymmenelle.

Tule kuulemaan, miten EcoOnlinen Safety Manager auttaa ISO 45001 -järjestelmän toteuttamisessa, henkilöstön osallistamisessa sen mukaiseen toimintaan ja askeleissa kohti seuraavaa turvallisuuskulttuurin tasoa.

Huom! Webinaarissa puhutaan Safety Manager -ohjelmistostamme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Puhujat

Marko Vuorinen - Head of Product Management OSH

Marko, DI, on toiminut EcoOnlinen digitaalisten Safety- tuotteiden kehittämisestä ja hallinnasta vastaavana johtajana vuodesta 2018, sitä ennen hän oli työturvallisuusratkaisuja tarjoavan 3T Ratkaisut Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Marko on tehnyt erityisesti pohjoismaissa pioneerityötä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi digitaalisten johtamistyökalujen ja e-oppimisen avulla. Aihealueen parissa työskentelyn hän aloitti Työterveyslaitoksessa vuonna 1994 ja on urallaan osallistunut kymmenien työpaikkojen kehittämis- ja koulutushankkeisiin.

Vesa Lieho - HSEQ Specialist

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.