WEBINAARItallenne

Verkkokurssien hyödyntäminen työturvallisuuden perehdytyksissä ja koulutuksissa

webinar_18022021_header

Tiedot

Nimi: Verkkokurssien hyödyntäminen työturvallisuuden perehdytyksissä ja koulutuksissa

Kesto: 60 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Luokkahuonemuotoisista perehdytyksistä ja koulutuksista ollaan siirtymässä entistä enemmän verkossa toteutettaviin kursseihin ja koulutusohjelmiin. Niiden etuna on mm. paikka- ja aikariippumattomuus, sisällön tasalaatuisuus ja monet digipedagogiset mahdollisuudet opiskelijan osallistamisessa.

Miten verkkokurssista saadaan mahdollisimman motivoiva suorittajalle ja helppo toteuttajalle? Mitä valmiita digitaalisia sisältöjä on käytettävissä?

Elearning_promotion

 

Aiheesta keskustelevat ja vinkkejä tarjoavat EcoOnlinen johtava asiantuntija Marita Hyttinen ja Faros & Comilta Oppimisratkaisujen kehittäjä Suvi Sankelo.

Tervetuloa mukaan!

 


faroscom

Faros & Com on osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Faros & Com kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvaa oppimista organisaatioissa monipuolisten ja laadukkaiden menetelmien sekä digitaalisten ratkaisujen avulla.

Puhujat

Marita Hyttinen - Chief OSH Specialist and C&R Team Leader, EcoOnline Oy

Marita on FT, YTM ja psykologi, joka toimii EcoOnlinessa johtavana asiantuntijana ja asiantuntijatiimin vetäjänä. Hän on kokenut ja monipuolinen työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin ammattilainen, joka valmentaa ja konsultoi niin johtoa, esimiehiä kuin työntekijöitä ja toimihenkilöitä. Hän kouluttaa myös etänä ja tuottaa verkkokursseja. Marita on erikoistunut inhimilliseen tekijään eli työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden psykologisiin ja sosiaalipsykologisiin kysymyksiin. Hänelle on myönnetty vuonna 2017 Turvallisuusalan elämäntyöpalkinto.

Suvi Sankelo - Learning Solutions Specialist, Faros & Com

Suvi (KM) on kokenut oppimisen ja henkilöstön osaamisen kehittäjä. Suvi on toiminut monipuolisesti niin kouluttaja- kuin suunnittelutehtävissäkin. Hän innostaa, suunnittelee tehokkaita oppimisratkaisuja ja käsikirjoittaa pedagogisesti vaikuttavia verkkokursseja. Suvi työskentelee aina tavoite ja kohderyhmä mielessä. Tätä kautta löytyvät sellaiset ratkaisut, joilla päästään haluttuun maaliin.