WEBINAARItallenne

ISO 45001 -standardi käytännössä

FI_header_webinar_17122020_2

Tiedot

Nimi: ISO 45001 -standardi käytännössä

Kesto: 45 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Pidimme maaliskuussa webinaarin, jossa käsiteltiin, mitä ISO 45001 -standardi pitää sisällään ja kuinka sen vaatimukset täyttyvät ohjelmistossamme. Nyt syvennymme tarkastelemaan standardia yleisöltä tulleita käytännöllisiä kysymyksiä pohtien:

1. Mitä hyötyjä organisaatiolle, esimiehille ja ostopäätöksiä tekeville?
2. Mitä prosesseja on rakennettava?
3. Mitä edellytetään urakoitsijoiden johtamiselta?
4. Miten työntekijöiden kuuleminen ja osallistuminen toteutetaan?
5. Miten johto osoittaa sitoutumisensa?
6. Miten toteutetaan vaikuttava sisäinen auditointi?
7. Mitä jatkuva parantaminen tarkoittaa?

FI_some_video_ISO45001

 

Webinaarissa EcoOnlinelta Pieter Jan Bots ja Vesa Lieho kertovat sinulle tietoja, vinkkejä ja esimerkkejä. Webinaarin aikana voit esittää myös omia kysymyksiäsi, vastaamme niistä jokaiseen

Puhujat

Pieter Jan Bots - EHSQ & PS Specialist

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.

Vesa Lieho - HSEQ Specialist

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.