Työturvallisuuden ABC
Webinaari

Työturvallisuuden ABC

Tiedot

Nimi: Työturvallisuuden ABC

Kesto: 30 min

Webinaaritallenne


Sisältö

 

A - Opi työturvallisuuden perusteita

B - Rakenna jatkuva, kokonaisvaltainen riskinarvioinnin malli

C - Seuraa ja kehitä – luo toimiva turvallisuuskulttuuri

Tule kuulemaan kattava kokonaisuus työturvallisuuden perusteista asiantuntijoidemme Pieter Jan Botsin ja Vesa Liehon johdattamana.

Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >


Puhujat

 

Pieter Jan Bots
Pieter Jan Bots
Prosessiturvallisuusasiantuntija

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.

 

Vesa Lieho
Vesa Lieho
Työturvallisuusasiantuntija

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.