WEBINAARItallenne

Kemikaaliriskit työpaikoilla – arviointi ja toimenpiteet

kemikaaliriskit_tyopaikoilla

Tiedot

Nimi: Kemikaaliriskit työpaikoilla – arviointi ja toimenpiteet

Kesto: 45 min

Webinaaritallenne


Sisältö

Kemikaaliriskien arviointi on lähtökohta kemikaalien turvalliselle käytölle ja haittojen torjunnalle työpaikoilla. Webinaarissa opit tunnistamaan kemikaalien vaarat, hyödyntämään käyttöturvallisuustiedotteita, määrittämään riskin suuruuden ja suunnittelemaan riskinhallintatoimenpiteitä.

Webinaarissa tapaat EcoOnlinelta Henna Rosilon ja Pieter Jan Botsin. He johdattavat kuulijat kemikaaliriskien arvioinnin peruskäsitteisiin ja antavat käytännön neuvoja riskinarvioinnin toteuttamiseen.

Puhujat

Henna Rosilo - Manager, Training&Consulting

Henna (TkT, kemisti) toimii EcoOnlinessa kemikaaliturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden asiantuntijana ja kouluttajana. Hän on aiempien tutkimus- ja tuotekehitystehtäviensä ohessa työskennellyt yli 10 vuotta kemikaalitiedonhallinnan, vaatimustenmukaisuuden ja kemikaalien turvallisen käytön kehittämisen parissa.

PIETER JAN BOTS - PROSESSITURVALLISUUSASIANTUNTIJA

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.