Maksuton webinaari: Oikea henkilönsuojain oikein käytettynä 15.2.2022 | EcoOnline
Maksuton Webinaari

Oikea henkilönsuojain oikein käytettynä

Oikea henkilönsuojain oikein käytettynä

Nimi: Oikea henkilönsuojain oikein käytettynä

Kesto: 45 min

Esityspäivä: 15.2.2022

Maksuton webinaaritallenne.



Henkilönsuojain suojaa käyttäjäänsä vain, jos se on valittu oikein ja se sopii käyttäjälleen. Tällöin käyttäjä motivoituu myös pitämään sitä, kuten kuuluukin.

Tämä live-webinaari toteutettiin yhteistyössä Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry:n kanssa. Webinaarin aikana kuulimme tarkemmin STYL:in toiminnasta ja heidän palveluista jäsenilleen.

Tässä webinaarissa perehdyttiin erityisesti mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Oikean henkilönsuojaimen valitseminen

  • Henkilönsuojainten säännöllinen huoltaminen

  • Hengityssuojaimen sopiva tiiviys

  • EU:n komission direktiivi 2019/1832:n tuomat muutokset

Webinaaritallenteella tapaat Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry:n toiminnanjohtajan John Bergmanin sekä EcoOnlinelta Kim Korhosen. Katsojilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarin aikana.



styl_logo_transp

Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry on vuodesta 1973 edistänyt työturvallisuutta yhteistyössä viranomaisten kanssa. Yhteistyöllä vaikutamme alan kehitykseen ja ylläpidämme keskenämme hyviä suhteita ja kauppatapoja. Yksi suurimmista ja näkyvimmistä yhteistyömuodoistamme on joka toinen vuosi Tampereella järjestettävät EuroSafety-messut - seuraavan kerran tämän vuoden syyskuussa. Yhdistys kuuluu European Safety Federationiin (ESF).

Yhdistyksen selkärangan muodostaa jäsenistön jatkuva ajan tasalla pitäminen työturvallisuusasioissa koulutustapahtumien avulla. Jäsenyrityksiä tai muita kumppaneita on yli 70, joista suurin osa valmistaa ja/tai tuo maahan ja myy hyväksyttyjä henkilönsuojaimia.

Puhujat

John Bergman
JOHN BERGMAN - TOIMINNANJOHTAJA, SUOMEN TYÖTURVALLISUUDEN LIITTO STYL RY

John Bergman on toiminut yhdistyksen toiminnanjohtajan roolissa vuodesta 2017 ja ennen sitä hän on ollut alalla 6 vuotta.

“Ala on äärimmäisen motivoiva, sillä mikä voisi olla tärkeämpää kuin ihmisten terveys ja turvallisuus. On ilo ja kunnia saada työskennellä sellaisessa työympäristössä”.

Kim Korhonen
KIM KORHONEN - SALES DIRECTOR FINLAND, ECOONLINE OY

Kim toimii EcoOnlinella uusasiakashankinnan myyntijohtajana sekä esihenkilönä tiimille, joka auttaa organisaatioita työ- ja kemikaaliturvallisuuden haasteiden parissa. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus asiakaslähtöisestä B2B-myynnistä, markkinoinnista ja SaaS-prosessien kehittämisestä.