WEBINAARItallenne

Poikkeamien hallinta elintarvike- ja juomateollisuuden onnettomuuksien estämiseksi (EN)

shutterstock_766640608_72dpi-1

Tiedot

Nimi: Poikkeamien hallinta elintarvike- ja juomateollisuuden onnettomuuksien estämiseksi (EN)

Kesto: 1 tunti

Webinaaritallenne


Sisältö

Tiukat hygieniavaatimukset edellyttävät elintarvike- ja juomateollisuudessa yleensä vaarallisiksi luokiteltujen kemikaalien käyttöä, mikä voi aiheuttaa merkittäviä työturvallisuus- ja ympäristöriskejä. Tämä teollisuudenala koostuu noin 30 eri tuotantosektorista, esim. hedelmien ja vihannesten jalostus, leipomo-, mylly- ja meijeritoiminta, sokerinjalostus ja teurastamotoiminta. Juomatuotantoon sisältyvät oluen, viinin ja väkevien alkoholijuomien lisäksi virvokkeiden ja kivennäisvesien valmistus.

Elintarvike- ja juomateollisuudessa poikkeamien tunnistaminen ja lainsäädännön noudattaminen on erityisen tärkeää.
 
Tässä englanninkielisessä webinaarissa keskitymme siihen, kuinka hallitsemalla poikkeamia, voidaan estää onnettomuuksia elintarvike- ja juomateollisuudessa - sekä, mitä käytäntöjä, työprosesseja ja menetelmiä tulisi käyttää tapaturmien vähentämiseksi.
 
Webinaari kestää tunnin ajan ja loppuun olemme varanneet aikaa myös kysymyksille. 

Puhujat

Catherine Jordan, PhD Product Specialist, EcoOnline

Catherinella on yli 20 vuoden kokemus työturvallisuudesta monilla aloilla ja hän on erikoistunut turvallisuuden ja laadun hallintaan. Hän on työskennellyt lukuisissa elintarvike- ja juomateollisuuden yrityksessä.

Siobhan O'Dwyer - Solutions Advisor at EcoOnline - UK & IRE Markets

Siobhanilla on yli 15 vuoden kokemus ratkaisujen kehittämisestä ja tarjoamisesta asiakkaille useilla eri toimialoilla, mukaan lukien vähittäiskauppa, logistiikka ja toimitus, elintarviketeollisuus ja nopeasti liikkuvat kulutustavarat.