Maksuton webinaari
Webinaari (englanninkielinen)

Poikkeamien hallinta elintarvike- ja juomateollisuuden onnettomuuksien estämiseksi

Tiedot

Nimi: Poikkeamien hallinta elintarvike- ja juomateollisuuden onnettomuuksien estämiseksi (EN)

Kesto: 1 tunti

Webinaaritallenne

 


 

Sisältö

 

Tiukat hygieniavaatimukset edellyttävät elintarvike- ja juomateollisuudessa yleensä vaarallisiksi luokiteltujen kemikaalien käyttöä, mikä voi aiheuttaa merkittäviä työturvallisuus- ja ympäristöriskejä. Tämä teollisuudenala koostuu noin 30 eri tuotantosektorista, esim. hedelmien ja vihannesten jalostus, leipomo-, mylly- ja meijeritoiminta, sokerinjalostus ja teurastamotoiminta. Juomatuotantoon sisältyvät oluen, viinin ja väkevien alkoholijuomien lisäksi virvokkeiden ja kivennäisvesien valmistus.

Elintarvike- ja juomateollisuudessa poikkeamien tunnistaminen ja lainsäädännön noudattaminen on erityisen tärkeää.
 
Tässä englanninkielisessä webinaarissa keskitymme siihen, kuinka hallitsemalla poikkeamia, voidaan estää onnettomuuksia elintarvike- ja juomateollisuudessa - sekä, mitä käytäntöjä, työprosesseja ja menetelmiä tulisi käyttää tapaturmien vähentämiseksi.
 
Webinaari kestää tunnin ajan ja loppuun olemme varanneet aikaa myös kysymyksille. 

 

Puhujat

 

C Jordan_100x100
Catherine Jordan, PhD
Product Specialist, EcoOnline

Catherinella on yli 20 vuoden kokemus työturvallisuudesta monilla aloilla ja hän on erikoistunut turvallisuuden ja laadun hallintaan. Hän on työskennellyt lukuisissa elintarvike- ja juomateollisuuden yrityksessä.

 

Siobhan ODwyer 100x100
Siobhan O'Dwyer
Solutions Advisor at EcoOnline - UK & IRE Markets

Siobhanilla on yli 15 vuoden kokemus ratkaisujen kehittämisestä ja tarjoamisesta asiakkaille useilla eri toimialoilla, mukaan lukien vähittäiskauppa, logistiikka ja toimitus, elintarviketeollisuus ja nopeasti liikkuvat kulutustavarat.