Katso WEBINAARItallenne

Työturvallisuuden mittarit johtamisen tukena

shutterstock_1008169033

Tiedot

Nimi: Työturvallisuuden mittarit johtamisen tukena

Kesto: 40 min

Esityspäivä: 28.4.2021

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Miksi ja miten työturvallisuutta mitataan?

Webinaarissa tarkastellaan mm.

  • mittareita datan hyödyntämisen näkökulmasta
  • miten kerättyä tietoa voi esittää eri kohderyhmille
  • ja miten saavutetaan halutut tavoitteet

Webinaarissa EcoOnlinen kokeneet asiantuntijat Marko Vuorinen ja Vesa Lieho kertovat työturvallisuuden mittareista asiantuntijoiden ja johdon työkaluina.

EHS_metrics_promotion

 

Webinaarissa katsotaan myös, miten kerätään dataa ja hyödynnetään visuaalisia dashboard -ominaisuuksia EcoOnline EHS -ohjelmistossa.

Lue myös artikkelimme työturvallisuuden mittaamisesta >

Puhujat

Marko_webinar_NEW
Marko Vuorinen - Principal Business Analyst, EcoOnline Marko, DI, on toiminut EcoOnlinen digitaalisten työturvallisuusratkaisujen kehittämisen ja liiketoiminnan johtotehtävissä vuodesta 2018, sitä ennen hän oli työturvallisuusratkaisuja tarjoavan 3T Ratkaisut Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Marko on tehnyt erityisesti pohjoismaissa pioneerityötä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi digitaalisten johtamistyökalujen ja e-oppimisen avulla. Aihealueen parissa työskentelyn hän aloitti Työterveyslaitoksessa vuonna 1994 ja on urallaan osallistunut kymmenien työpaikkojen kehittämis- ja koulutushankkeisiin.
Vesa_webinar_NEW
Vesa Lieho - HSEQ Specialist, EcoOnline

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.