Katso WEBINAARItallenne

Työturvallisuuden mittarit johtamisen tukena

shutterstock_1008169033

Tiedot

Nimi: Työturvallisuuden mittarit johtamisen tukena

Kesto: 40 min

Esityspäivä: 28.4.2021

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Miksi ja miten työturvallisuutta mitataan?

Webinaarissa tarkastellaan mm.

  • mittareita datan hyödyntämisen näkökulmasta
  • miten kerättyä tietoa voi esittää eri kohderyhmille
  • ja miten saavutetaan halutut tavoitteet

Webinaarissa EcoOnlinen kokeneet asiantuntijat Marko Vuorinen ja Vesa Lieho kertovat työturvallisuuden mittareista asiantuntijoiden ja johdon työkaluina.

HubSpot Video

 

Webinaarissa katsotaan myös, miten kerätään dataa ja hyödynnetään visuaalisia dashboard -ominaisuuksia EcoOnline EHS -ohjelmistossa.

Lue myös artikkelimme työturvallisuuden mittaamisesta >

Puhujat

Marko_webinar_NEW
Marko Vuorinen - Principal Business Analyst, EcoOnline Marko, DI, on toiminut EcoOnlinen digitaalisten työturvallisuusratkaisujen kehittämisen ja liiketoiminnan johtotehtävissä vuodesta 2018, sitä ennen hän oli työturvallisuusratkaisuja tarjoavan 3T Ratkaisut Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Marko on tehnyt erityisesti pohjoismaissa pioneerityötä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi digitaalisten johtamistyökalujen ja e-oppimisen avulla. Aihealueen parissa työskentelyn hän aloitti Työterveyslaitoksessa vuonna 1994 ja on urallaan osallistunut kymmenien työpaikkojen kehittämis- ja koulutushankkeisiin.
Vesa_webinar_NEW
Vesa Lieho - HSEQ Specialist, EcoOnline

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.