Katso WEBINAARItallenne

Henkilönsuojaimet – vinkkejä helpompaan käyttöön

Maksuton webinaaritallenne henkilönsuojaimista

Tiedot

Nimi: Henkilönsuojaimet – vinkkejä helpompaan käyttöön

Kesto: 60 min

Esityspäivä: 27.10.2020

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Henkilönsuojain on väline tai varuste, jota henkilö käyttää suojautuakseen yhdeltä tai useammalta terveys- tai turvallisuusriskiltä, kuten iskulta, viillolta, äärimmäiseltä lämpötilalta, melulta, haitalliselta kemikaalilta ja pölyltä.

Työnantajan on hankittava työntekijöilleen tarkoituksenmukaiset suojaimet ja opastettava niiden käyttöön.

Lue myös artikkelimme uudesta asetuksesta henkilönsuojainten käyttöön ja valintaan >

Webinaarissa kuulet

  • miten saada henkilönsuojaimet kattavasti käyttöön organisaatioissa
  • miksi käyttö on tärkeää
  • mitkä ovat henkilönsuojainten uusimmat trendit
  • ja näet, kuinka helppoa suojaimia on käyttää.
Keskustelijoina ovat EcoOnlinelta Vesa Lieho, Marita Hyttinen ja Ari Johansson sekä Suojalaite Oy:ltä Ilkka Kantasalmi.

Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Suojalaite_logo_mv-1

Suojalaite Oy on vuonna 1958 perustettu ja vuonna 1959 toimintansa aloittanut työsuojelualan erikoisyritys, jonka omistaa Työterveyslaitos. Yhtiön toiminta-ajatuksena on edistää turvallista ja tehokasta tuotantoa laadukkaiden tuotteiden ja asiantuntevan neuvonnan kautta - toiminta kattaa koko maan.

Puhujat

Vesa_webinar_NEW
Vesa Lieho - HSEQ Specialist

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.

Marita_webinar_NEW
Marita Hyttinen - Chief OSH Specialist and C&R Team Leader

Marita on FT, YTM ja psykologi, joka toimii EcoOnlinessa johtavana asiantuntijana ja asiantuntijatiimin vetäjänä. Hän on kokenut ja monipuolinen työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin ammattilainen, joka valmentaa ja konsultoi niin johtoa kuin työntekijöitä ja toimihenkilöitä työturvallisuuteen. Marita on erikoistunut inhimilliseen tekijään eli työhyvinvoinnin ja -turvallisuuden psykologisiin ja sosiaalipsykologisiin kysymyksiin. Hänelle on myönnetty vuonna 2017 Turvallisuusalan elämäntyöpalkinto.