Katso WEBINAARItallenne

1-2-3: Askeleet kohti turvallisempaa työpaikkaa

Webinaaritallenne: Askeleet kohti turvallisempaa työpaikkaa

Tiedot

Nimi: 1-2-3: Askeleet kohti turvallisempaa työpaikkaa

Kesto: 30 min

Esityspäivä: 26.5.2020

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Lainsäädäntö asettaa perustason ja -vaatimukset työturvallisuudelle.

Jos pohdit tällä hetkellä, kuinka edetä omassa työturvallisuuden kehittämisessä tai miten ylipäätänsä aloittaa - tule kuulemaan vinkkejä turvallisemman työympäristön rakentamiseen.

Webinaarissa käymme läpi

  • miten lähteä liikkeelle niin lainsäädännön kuin kehittämisen näkökulmasta
  • miten rakentaa ennakoiva ja kestävä turvallisuuskulttuuri
  • vinkit turvallisempaan työympäristöön

Webinaarissa tapaat EcoOnlinen asiantuntijat Pieter Jan Botsin ja Vesa Liehon.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Lue myös artikkelimme ja vinkit henkilöstön sitouttamisesta työturvallisuuteen >

Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Puhujat

Vesa_webinar_NEW
Vesa Lieho - HSEQ Specialist

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.

Pieter_webinar_NEW_2
Pieter Jan Bots -EHSQ & PS Specialist

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.