Katso WEBINAARItallenne

Kuinka siirtyä sähköiseen kemikaalien hallintaan: Case Coor

Case_Coor

Tiedot

Nimi: Kuinka siirtyä sähköiseen kemikaalien hallintaan: Case Coor

Kesto: 30 min

Esityspäivä: 25.2.2020

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Kemikaalien käyttöön työpaikoilla liittyy paljon lakisääteisiä velvoitteita ja käytäntöjä.

Kemikaalidokumenttien manuaalinen käsittely ja hallinta on hidasta kun käytössä on paljon kemikaaleja. Silloin avuksi tarvitaan sähköinen järjestelmä, jonne tiedot saadaan digitaalisessa muodossa.

Coor otti käyttöönsä EcoOnlinen Chemical Manager -järjestelmän vuoden 2019 aikana ja tulee nyt jakamaan kokemuksia ja vinkkejä siitä, kuinka siirtyä sähköiseen järjestelmään useissa eri käyttöpaikoissa.

Webinaarissa tapaat EcoOnlinelta Nikolas Hiltusen ja Laura Haudan sekä Coorilta Marko Korjuksen, joka toimii yrityksessä ICT & EQ Managerina ja on ollut mukana ohjelmiston käyttöönotossa.

Tervetuloa kuulemaan kokemuksia ohjelmistomme käytöstä!

Tutustu Chemical Manager -ohjelmistoon täällä >

Puhujat

Nikolas_webinar_NEW
Nikolas Hiltunen - Key Account Manager

Nikolas toimii EcoOnlinen Customer Success -organisaatiossa asiakasyritysten yhteyshenkilönä ja asiantuntijana EcoOnlinen työ- ja kemikaaliturvallisuuden hallintaa helpottavien ratkaisujen käyttöönotossa ja kokonaisvaltaisemmassa hyödyntämisessä kaikilla organisaation tasoilla käyttäjistä esimiehiin ja aina johtoa myöden. Hän on työskennellyt EcoOnlinella vuodesta 2015.

Laura_webinar_NEW
Laura Hauta - Support Consultant

Laura Hauta, FM, kemisti, työskentelee EcoOnlinella tuotetuen tiimissä ja kouluttaa viikottain Chemical Manager -työkalumme käyttäjiä. Laura kohtaa ja opastaa päivittäin työssään kaiken kokoisia yrityksiä eri vaiheissa kemikaaliturvallisuuden kehittämispolkua.