Katso WEBINAARItallenne

Johdon rooli ja vastuu

Webinaaritallenne: Johdon rooli ja vastuu työturvallisuudessa

Tiedot

Nimi: Johdon rooli ja vastuu

Kesto: 45 min

Esityspäivä: 11.12.2019

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Jos osaat johtaa työturvallisuutta, osaat johtaa mitä vain

Turvallisen ympäristön luominen ei vain edistä työntekijöiden henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja lisää tuottavuutta, vaan parantaa myös yritysten kilpailukykyä ja vähentää sairauspoissaoloja.

Webinaarissa pureudumme työturvallisuuteen johdon roolissa ja käymme läpi vastuut, joiden mukaan tulee toimia.

  • Mikä on johdon työturvallisuusvastuu lainsäädännön näkökulmasta?
  • Entä mitä tarkoittaa, kun puhutaan johdon roolista suunnan näyttäjänä?

Webinaarissa tapaat EcoOnlinelta työturvallisuuden asiantuntijat Vesa Liehon ja Pieter Jan Botsin.

He kertovat kuulijoille tiivistetysti, miksi johdon pitäisi olla kiinnostunut johdon roolista ja vastuusta työturvallisuudessa, jonka ytimessä on aina ihmisten johtaminen.

Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Puhujat

webinar_email_vesa_lieho_bw
Vesa Lieho - Työturvallisuusasiantuntija

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.

webinar_pieter_jan_bots_bw
Pieter Jan Bots - Prosessiturvallisuusasiantuntija

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.