Katso WEBINAARItallenne

Työturvallisuuden ABC

Tyoturvallisuuden_ABC

Tiedot

Nimi: Työturvallisuuden ABC

Kesto: 30 min

Esityspäivä: 9.9.2019

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Vahvan terveys- ja turvallisuustietoisen työympäristön rakentaminen on haaste useimmille organisaatioille.

Tässä webinaarissa pureudumme työturvallisuuden perusteisiin kolmen kohdan kautta:

  • A - Opi työturvallisuuden perusteita
  • B - Rakenna jatkuva, kokonaisvaltainen riskinarvioinnin malli
  • C - Seuraa ja kehitä – luo toimiva turvallisuuskulttuuri

Webinaarissa tapaat EcoOnlinelta Pieter Jan Botsin ja Vesa Liehon, jotka kertovat kattavasti työturvallisuuden perusteista.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Lue myös artikkelimme siitä, kuinka työnantaja hyötyy työturvallisuuden parantamisesta >


Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Puhujat

Pieter_webinar_NEW_2
Pieter Jan Bots - Prosessiturvallisuusasiantuntija

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.

Vesa_webinar_NEW
Vesa Lieho - Työturvallisuusasiantuntija

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.