Katso WEBINAARItallenne

Vaarojen tunnistaminen ja riskinarviointi

Vaarojen_tunnistaminen

Tiedot

Nimi: Vaarojen tunnistaminen ja riskinarviointi

Kesto: 30 min

Esityspäivä: 5.11.2019

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Mikä on vaara? Miten tunnistan vaaroja työssä? Entä miten arvioin ja luokittelen sekä hallitsen työpaikan vaaroja onnistuneesti?

Webinaarissa tapaat EcoOnlinelta Pieter Jan Botsin ja Vesa Liehon, jotka kertovat sinulle lisää

  • työpaikan vaarojen tunnistamisen menetelmistä
  • riskien luokittelusta
  • sekä keinoista hallita työpaikan riskitekijöitä

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Lue myös artikkelimme siitä, kuinka toteutat onnistuneen riskien arvioinnin työpaikalla >


Huom! Webinaarissa mainitaan Safety Manager -ohjelmistomme työturvallisuuden hallintaan - ohjelmisto vaihtoi nimeä EcoOnline EHS:ksi vuoden 2021 alussa. Tutustu päivitettyyn ohjelmistoon >

Puhujat

Pieter_webinar_NEW_2
Pieter Jan Bots - Prosessiturvallisuusasiantuntija

Pieter Jan on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.

Vesa_webinar_NEW
Vesa Lieho - Työturvallisuusasiantuntija

Vesa on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.