Katso WEBINAARItallenne

Poikkeamien hallinta elintarvike- ja juomateollisuuden onnettomuuksien estämiseksi (EN)

shutterstock_766640608_72dpi-1

Tiedot

Nimi: Poikkeamien hallinta elintarvike- ja juomateollisuuden onnettomuuksien estämiseksi (EN)

Kesto: 1 tunti

Esityspäivä: 3.12.2020

Maksuton webinaaritallenne


Sisältö

Tiukat hygieniavaatimukset edellyttävät elintarvike- ja juomateollisuudessa yleensä vaarallisiksi luokiteltujen kemikaalien käyttöä, mikä voi aiheuttaa merkittäviä työturvallisuus- ja ympäristöriskejä.
 
Tämä teollisuudenala koostuu noin 30 eri tuotantosektorista, esim. hedelmien ja vihannesten jalostus, leipomo-, mylly- ja meijeritoiminta, sokerinjalostus ja teurastamotoiminta. Juomatuotantoon sisältyvät oluen, viinin ja väkevien alkoholijuomien lisäksi virvokkeiden ja kivennäisvesien valmistus.

Elintarvike- ja juomateollisuudessa poikkeamien tunnistaminen ja lainsäädännön noudattaminen on erityisen tärkeää.
 
Tässä englanninkielisessä webinaarissa keskitymme siihen
  • kuinka hallitsemalla poikkeamia, voidaan estää onnettomuuksia elintarvike- ja juomateollisuudessa
  • mitä käytäntöjä, työprosesseja ja menetelmiä tulisi käyttää tapaturmien vähentämiseksi
  • miksi lainsäädännön noudattaminen on erityisen tärkeää juuri tällä toimialalla
 Webinaari kestää tunnin ajan ja loppuun olemme varanneet aikaa myös kysymyksille. 
 
Tervetuloa kuulemaan lisää!
 

Puhujat

New-Icon_LM_Instructor
Catherine Jordan, PhD Product Specialist, EcoOnline

Catherinella on yli 20 vuoden kokemus työturvallisuudesta monilla aloilla ja hän on erikoistunut turvallisuuden ja laadun hallintaan. Hän on työskennellyt lukuisissa elintarvike- ja juomateollisuuden yrityksessä.

New-Icon_LM_Instructor
Siobhan O'Dwyer - Solutions Advisor at EcoOnline - UK & IRE Markets

Siobhanilla on yli 15 vuoden kokemus ratkaisujen kehittämisestä ja tarjoamisesta asiakkaille useilla eri toimialoilla, mukaan lukien vähittäiskauppa, logistiikka ja toimitus, elintarviketeollisuus ja nopeasti liikkuvat kulutustavarat.