Learning Manager työpaikan riskien ja tapaturmien vähentämiseksi

EcoOnlinen LMS oppimispalvelu Learning Manager on nyt saatavilla viidellä eri kielellä. Palvelu helpottaa organisaation EHS- ja kemikaaliturvallisuuskoulutuksen hallintaa, ylläpitoa ja mittaamista. Tämä on tärkeä askel kohti EcoOnlinen...

Written by Sari Katainen

EcoOnlinen LMS oppimispalvelu Learning Manager on nyt saatavilla viidellä eri kielellä. Palvelu helpottaa organisaation EHS- ja kemikaaliturvallisuuskoulutuksen hallintaa, ylläpitoa ja mittaamista. Tämä on tärkeä askel kohti EcoOnlinen tavoitetta auttaa asiakkaitaan luomaan turvallisia ja kestäviä työpaikkoja.

Verkkokurssit työturvallisuuteen

 

EcoOnline erottuu muista EHS-ohjelmistotoimittajista tarjoamalla räätälöityä sisältöä e-oppimispalveluunsa, viidellä eri kielellä. Esimerkiksi asiakkaille, jotka jo käyttävät EcoOnlinen ohjelmistoa riskien arviointiin, voidaan tarjota kursseja, jotka kattavat riskienhallintateorian. Tämä yhdistelmä teoreettista ja käytännön oppimista on keskeinen erottumistekijä Learning Managerille.

“Tavoitteenamme EcoOnlinella on helpottaa vakaan turvallisuuskulttuurin rakentamista, joka johtaa lopulta pienempään määrään onnettomuuksia ja vaaratilanteita. Uskomme vakaasti, että tieto on välttämätöntä kestävien, turvallisten ja terveellisten työympäristöjen luomiseksi. Tarjoamalla asiakkaillemme korkealaatuista ja kiinnostavaa opetussisältöä yhdessä käyttäjäystävällisen e-oppimispalvelun kanssa, EHS-ohjelmistomme voi saada aikaan todellisia muutoksia käyttäytymiseen.“ sanoo EcoOnlinen VP Product, Axel Elvik.

New call-to-action

Kaikille työntekijöille suunnattujen ja toimiviksi todistettujen työturvallisuuden verkkokurssien avulla EcoOnline auttaa asiakkaitaan varmistamaan koko yrityksen kattavan turvallisuustietoisuuden - tärkeä rakennuspalikka turvallisuuskulttuurin luomisessa.

Sitouttavaa EHS-koulutusta kaikille

 

Oppimisprosessit ovat kehittyneet perinteisestä luokkaopetuksesta, ja nykyään suuntaus on, että opiskelijat haluavat hallita koulutusprosessiaan. Myös oppimisvauhti kiihtyy kaikilla toimialoilla.

EcoOnlinen e-oppimateriaalien avulla koulutus jaetaan pienempiin aiheisiin ja järjestetään mukaansatempaavassa ja interaktiivisessa digitaalisessa muodossa, jossa kaikkea seurataan ja mitataan. Tämä antaa organisaatioille ja työntekijöille mahdollisuuden suorittaa koulutus omassa tahdissaan, kun katsovat sen sopivaksi. Jokaisen aiheen jäsennellyn palautteen ja mittareiden avulla myös sisältö paranee ajan myötä.

Kursseja voidaan tarjota jotta varmistetaan, että työntekijöillä on oikeat työtaidot, heille ilmoitetaan tuotemuutoksista ja he ovat ajan tasalla vaatimustenmukaisuuskoulutuksesta.

Learning Managerin avulla käyttäjät voivat hyödyntää mobiilioppimista ja pelaamista sitoutuakseen paremmin, lisäämään tuottavuutta ja edistämään jatkuvaa oppimista ja osaamista.

New call-to-action

 

Hyväksi ympäristölle ja liiketoiminnalle

 

Sisäänrakennettu analytiikka ja raportointi luovat ainutlaatuisen mahdollisuuden saada näkyvyyttä koulutuksen tehokkuudesta ja tunnistaa oppimisvajeet - valmistaa yrityksiä tulevaan kysyntään tai lainsäädännön tai markkinoiden muutoksiin, tai uusiin liiketoimintatavoitteisiin.

Sijoittaminen verkkokoulutusohjelmistoihin on osoitettu myös pienentävän henkilöstön kouluttamiseen liittyviä kustannuksia, kuten kouluttajien palkkioita, luokkahuoneen kustannuksia ja koulutukseen liittyviä matkakustannuksia.

Koulutuksen digitalisointi - avain turvallisemman työpaikan luomiseen

 

Riskien vähentämiseksi ja työntekijöiden suojelemiseksi kaikkien toimialojen yritysten on järjestettävä työntekijöille koulutusta pysyäkseen vaatimustenmukaisina sekä vähentääkseen onnettomuuksia ja ammattitauteja.

Kaikkien koulutusohjelmien keskittäminen Learning Manageriin helpottaa mahdollisten säännösten noudattamiseen liittyvien ongelmien välttämistä. Koulutusta ja yleistä edistystä voidaan seurata, ja yritykset voivat varmistaa uusittavien sertifikaattien noudattamisen ja jakaa helposti tietoa yrityksen johdolle, viranomaisille ja kolmansille osapuolille.

Learning Managerin ominaisuudet

 

 • Laaja kirjasto EHS-asiantuntijoiden luomia työturvallisuuden e-oppimateriaaleja
 • Pedagogisesti toimivaksi todistettu ja kiinnostava kirjasto
 • Rakenna omia kursseja
 • Runsas kurssienhallinta, joka tukee verkko-oppimista ja ohjaajajohtoista koulutusta
 • Älykäs sertifikaattien hallinta
 • Luo oppimispolut jokaisen työntekijän oppimisen optimoimiseksi
 • Peliominaisuudet työntekijöiden mielenkiinnon herättämiseksi
 • Integroidut ja muokattavat raportit ja hallintapaneelit
 • Osallistu koulutukseen milloin tahansa, missä tahansa mobiililaitteellasi
 • Kurssiarvioinnit ja kyselyt palautteen parantamiseksi
 • Saatavana 5 eri kielellä (suomi, englanti, tanska, ruotsi ja norja)

New call-to-action


Kirjoittaja Sari Katainen

Country Marketing Manager | EcoOnline

Lue seuraavaksi

| REACH
Kandidaattilistalle lisätty kahdeksan uutta nimikettä 8.7.2021

Euroopan kemikaalivirasto ECHA lisäsi 8.7.2021 kahdeksan uutta erityistä huolta aiheuttavaa SVHC-ainetta...

| REACH
EcoOnline invests in innovative safety technology

EcoOnline, a leading provider of EHSQ SaaS-solutions, invest in Protex AI, an Irish-based software company developing...

| REACH
Kansainvälisen työturvallisuuspäivän 2021 teemana turvallisuusjärjestelmät

”Ennakoi, valmistaudu ja reagoi – panosta joustaviin turvallisuusjärjestelmiin” on vuoden 2021 kansainvälisen...