Kansainvälinen työturvallisuuspäivä 28.4.2020
EHS

Kansainvälinen työturvallisuuspäivä 28.4.2020

Julkaistu huhtikuuta 28, 2020

Lukuaika 1 min

Pysäytä pandemia: Työturvallisuus ja työterveys voivat pelastaa ihmishenkiä

Tänään vietetään Kansainvälistä työturvallisuuspäivää. Koronavirustauti COVID-19 on luokiteltu viranomaisten toimesta yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi, joka on suuri riski niin ihmisille, organisaatioille ja koko yhteiskunnalle – kaikki tekevät töitä hillitäkseen viruksen leviämistä. Myös Kansainvälinen työturvallisuuspäivä ja YK:n alainen kansainvälinen työjärjestö ILO (International Labour Organization), ovat keskittyneet tänä vuonna tartuntatautien leviämisen torjumiseen työpaikoilla ja COVID-19 -pandemiaan.

Koronavirustauti vaikuttaa vahvasti työelämään ja monet yritykset ja organisaatiot ympäri maailman kohtaavat suuria haasteita, jotka liittyvät uusiin ja kasvaviin riskeihin sekä lisääntyneen informaation käsittelemiseen. Kansainvälisen työturvallisuuspäivän tarkoituksena on edistää työturvallisuutta ja -terveyttä koskevaa vuoropuhelua, etenkin näin pandemian aikana.

ILO haluaa lisätä tämän päivän myötä tietoisuutta turvallisten käytäntöjen omaksumisesta työpaikoilla ja työturvallisuus- ja työterveyspalveluiden roolista. ILO on julkaissut useita tutkimuksia ja raportteja organisaatioiden avuksi, kuten ”In the face of a pandemic: Ensuring Safety and Health at Work”

EcoOnline on apunasi!

 

EcoOnline on täällä organisaatiota ja heidän työntekijöitään varten. Olemme sitoutuneet ihmisten ja ympäristön suojelemiseen ja koemme velvollisuudeksemme auttaa kaikkia näinä epävarmoina aikoina.

Työturvallisuuden asiantuntijamme ovat apunasi


Kirjoittaja Sari Katainen

Country Marketing Manager | EcoOnline

Lue seuraavaksi

| REACH
EcoOnline lanseeraa uuden ohjelmiston kestävyysraportointiin

LONTOO, ISO-BRITANNIA – 5. maaliskuuta 2024 – EcoOnline, johtava ihmisiä ja planeettaa suojelevien SaaS-ohjelmistojen...

| REACH
EcoOnline Appoints New Leaders Across People, Revenue, and Marketing

Additions of SaaS industry veterans sets the company up for go-to-market acceleration and operational scale LONDON,...

| REACH
Ecometrica, Part of EcoOnline, Launches Free Sustainability Navigator Tool

Tool aims to take the complexity out of ESG legislative compliance LONDON, UNITED KINGDOM – October 26, 2023 – October...