Kansainvälinen työturvallisuuspäivä 28.4.2020 keskittyy tartuntatautien leviämisen torjumiseen työpaikoilla, keskittyen COVID-19 -pandemiaan

Kansainvälinen työturvallisuuspäivä 28.4.2020

Uutiset

Pysäytä pandemia: Työturvallisuus ja työterveys voivat pelastaa ihmishenkiä

 

Tänään vietetään Kansainvälistä työturvallisuuspäivää. Koronavirustauti COVID-19 on luokiteltu viranomaisten toimesta yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi, joka on suuri riski niin ihmisille, organisaatioille ja koko yhteiskunnalle – kaikki tekevät töitä hillitäkseen viruksen leviämistä. Myös Kansainvälinen työturvallisuuspäivä ja YK:n alainen kansainvälinen työjärjestö ILO (International Labour Organization), ovat keskittyneet tänä vuonna tartuntatautien leviämisen torjumiseen työpaikoilla ja COVID-19 -pandemiaan.

Koronavirustauti vaikuttaa vahvasti työelämään ja monet yritykset ja organisaatiot ympäri maailman kohtaavat suuria haasteita, jotka liittyvät uusiin ja kasvaviin riskeihin sekä lisääntyneen informaation käsittelemiseen. Kansainvälisen työturvallisuuspäivän tarkoituksena on edistää työturvallisuutta ja -terveyttä koskevaa vuoropuhelua, etenkin näin pandemian aikana.

ILO haluaa lisätä tämän päivän myötä tietoisuutta turvallisten käytäntöjen omaksumisesta työpaikoilla ja työturvallisuus- ja työterveyspalveluiden roolista. ILO on julkaissut useita tutkimuksia ja raportteja organisaatioiden avuksi, kuten ”In the face of a pandemic: Ensuring Safety and Health at Work”

 

EcoOnline on apunasi!

 

EcoOnline on täällä organisaatiota ja heidän työntekijöitään varten. Olemme sitoutuneet ihmisten ja ympäristön suojelemiseen ja koemme velvollisuudeksemme auttaa kaikkia näinä epävarmoina aikoina.

Ota meihin yhteyttä ja varaa tapaaminen kanssamme >

Julkaistu
28.04.2020