Euroopan Työsuojeluviikko 2020: Teemana on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisy työpaikoilla.

Euroopan Työsuojeluviikko: Terveellinen työ - kevennä kuormaa

Uutiset

Euroopassa vietetään työsuojeluviikkoa tänä vuonna 19.-23.10. Teemana on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisy työpaikoilla.

 

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat yleisimpiä työperäisiä terveysongelmia Euroopassa. Työasennot, -liikkeet, voimankäyttö ja työtavat sekä -tilat kuormittavat tuki- ja liikuntaelimiä. Kuormitus voi olla sopivaa, tai se voi heikentää työntekijän terveyttä. Rasitusoireet ilmenevät esimerkiksi selässä, niskassa, raajoissa, verenkierrossa ja psyykessä. Ne voivat myös heikentää työkykyä.

Viikolla 43 vietetään perinteisesti Euroopan työsuojeluviikkoa, jonka tavoitteena tänä vuonna on lisätä tietämystä työperäisistä tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista.

 

Lataa maksuton oppaamme fyysisistä kuormitustekijöistä työpaikoilla >

 

EcoOnlinelta saat asiantuntija-apua ja välineitä työterveyden ja -turvallisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon – ota yhteyttä ja tutustu ratkaisuihimme! Valikoimamme sisältää mm. seuraavat ratkaisut ja palvelut:

 


 

EcoOnline EHS -ohjelmisto

EcoOnline EHS on ohjelmisto työterveyden ja -turvallisuuden hallintaan ja johtamiseen. Työnantajalla on vastuu työntekijöidensä turvallisuudesta ja turvallisten työskentelyolosuhteiden järjestämisestä. Ohjelmisto auttaa sinua ja organisaatiotasi turvallisuustyössä sekä noudattamaan lakia.

 

E-kurssit

Tarjoamme yrityksille ja työntekijöille räätälöityjä verkkokursseja, joilla voi johdatella koko henkilöstöä tärkeään aiheeseen.

Jos esimerkiksi ”Käsinnostaminen ja selän terveys” -eOppi kiinnostaa, varaa tapaaminen kanssamme ja käymme kanssanne läpi koulutustarpeenne.

Varaa tapaaminen tästä >

 

Koulutus ja valmennus

Asiantuntijamme kouluttavat monipuolisesti kaiken kokoisia yrityksiä. Tilaa koulutus omalle työpaikallesi tai verkkokoulutus työntekijöille.

 

Lue myös asiantuntijamme kirjoittama kattava artikkeli ammattitaudeista ja kuinka ne voidaan välttää >

 

Webinaarit

Asiantuntijamme pitävät maksuttomia webinaareja eri työturvallisuuden aiheista – ilmoittaudu mukaan tuleviin webinaareihin tai katso tallenteita.

Ilmoittaudu mukaan tai katso tallenteita >

 

Hyvää Euroopan työsuojeluviikkoa kaikille!

 

New call-to-action

Julkaistu
19.10.2020