EcoOnline vahvistaa asemaansa ostamalla Nordic Port AB:n

Johtava eurooppalainen kemikaali- ja työturvallisuuden hallintaohjelmistojen toimittaja EcoOnline hankkii Ruotsalaisen Nordic Port AB:n.

Kirjoittanut Sari Katainen

Johtava eurooppalainen kemikaali- ja työturvallisuuden hallintaohjelmistojen toimittaja EcoOnline hankkii Ruotsalaisen Nordic Port AB:n.

 
 

Yrityskaupan myötä EcoOnline vahvistaa asemaansa ja tarjontaansa kemikaalien hallinnan parissa ja lisää tuotevalikoimaansa ympäristö- ja laadunhallintamoduulit.

Nordic Portilla on vahva asema ja uskollisia asiakkaita kohdemarkkinoillaan sekä samanlainen visio, liiketoimintamalli ja kulttuuri kuin EcoOnlinella. Yhdessä pystymme palvelemaan kaikkia asiakassegmenttejä entistä paremmin”, toteaa EcoOnline Groupin toimitusjohtaja Göran Lindö.

EcoOnline on kasvanut viime vuosina nopealla tahdilla sekä orgaanisesti että useiden yritysostojen kautta.

“EcoOnline tulee kemikaaliturvallisuuden osaamisen ja ohjelmistojen lisäksi lisäämään ympäristö- ja laatujohtamisen ohjelmistojen tarjontaa, joiden avulla voimme ratkaista laajemmin asiakkaidemme haasteita työturvallisuuden alueella”, sanoo Göran Lindö.

“Yhdistymällä EcoOnlinen kanssa, aloitamme samalla uuden kehitysvaiheen tulemalla osaksi yhtä Euroopan johtavista työturvallisuuden ohjelmistojen toimittajista ja pääsemme samalla jakamaan osaamistamme ja parhaita käytäntöjä yli 200 uuden kollegan kanssa. Odotamme innolla, että voimme tuoda EcoOnlinelle ja heidän asiakaskunnalleen lisää tuotevalikoimaa, osaamista ja kokemusta ympäristö- ja laatujohtamisen alueilta. Yhdessä voimme auttaa suojelemaan ihmisiä ja ympäristöä entistä paremmin ja nopeuttamaan kasvua edelleen”, toteaa Nordic Portin toimitusjohtaja, Martin Johansson.

 

Lisätiedot ja haastattelut

 

Göran Lindö, toimitusjohtaja EcoOnline Group, puh: +47 452 00 660, goran.lindo@ecoonline.com

Martin Johansson, toimitusjohtaja Nordic Port, puh: +46 (0)704 73 99 28, martin.johansson@nordicport.se

 

Tietoa yrityksistä

 

EcoOnline on johtava terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatuohjelmistojen (HSEQ) toimittaja, joka auttaa yrityksiä työturvallisuuden hallinnassa ja noudattamaan lakia – helposti ja kustannustehokkaasti. Yhtiö on perustettu vuonna 2000 ja sillä on 5800 asiakasta ja yli 200 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. EcoOnline kasvaa nopeasti ja palveluiden kysyntä kasvaa kaikilla markkinoilla.

Kemikaaliturvallisuuden hallinta on EcoOnlinen keskeinen ohjelmistopalvelu, joka mahdollistaa kemikaalien valmistajien, jälleenmyyjien ja jakelijoiden välisen yhteyden samassa kemikaalitietokannassa. Tietokanta mahdollistaa lainmukaisen vaarallisten ominaisuuksien dokumentoinnin ja suositeltavien varotoimenpiteiden jakamisen.

Protecting People and the Environment

 

Nordic Port perustettiin vuonna 1995 ja työllistää tällä hetkellä 23 kokopäiväistä työntekijää Göteborgin toimistossa. Se on yksi Ruotsin johtavista SaaS-ohjelmistojen tarjoajista ja kehittäjistä HSEQ-alueella. Nordic Portin tuotteet auttavat yrityksiä ja organisaatioita luomaan ja ylläpitämään johtamisjärjestelmiä, jotka mahdollistavat laadun, ympäristön ja turvallisuuden kannalta entistä vahvemman kilpailuedun.

Yrityksen laaja kokemus ja asiantuntemus näillä aloilla on antanut heille johtavan aseman ympäristötietojärjestelmissä.

Nordic Port on keskittynyt pääasiassa lääkealan, lääketieteellisten laitteiden, julkisen terveydenhuollon, kuntien ja julkisen liikenteen alojen palvelemiseen Ruotsissa ja Norjassa.

 

New call-to-action


Kirjoittaja Sari Katainen

Country Marketing Manager | EcoOnline

Lue seuraavaksi

| Kemikaaliturvallisuus
EcoOnline invests in innovative safety technology

EcoOnline, a leading provider of EHSQ SaaS-solutions, invest in Protex AI, an Irish-based software company developing...

| Kemikaaliturvallisuus
Kansainvälisen työturvallisuuspäivän 2021 teemana turvallisuusjärjestelmät

”Ennakoi, valmistaudu ja reagoi – panosta joustaviin turvallisuusjärjestelmiin” on vuoden 2021 kansainvälisen...

| Kemikaaliturvallisuus
Learning Manager työpaikan riskien ja tapaturmien vähentämiseksi

EcoOnlinen LMS oppimispalvelu Learning Manager on nyt saatavilla viidellä eri kielellä. Palvelu helpottaa organisaation...