EcoOnline toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvää ja turvallista joulua!

EcoOnline toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvää ja turvallista joulua!

Julkaistu joulukuuta 22, 2020

Lukuaika 1 min

Joulua kutsutaan usein antamisen ajaksi. Tänä vuonna on tärkeä tukea heitä, jotka ovat haavoittuvampia Covid-19 -tilanteessa ja sen vuoksi EcoOnline keskittää hyväntekeväisyyslahjoituksensa paikallisille yhteisöille ja pyrkii sitä kautta myötävaikuttamaan YK:n säätiöiden toimintaan.

"Ohjelmistotoimittajana, joka kehittää ratkaisuja terveyden ja turvallisuuden hallintaan, pidämme velvollisuutemme tehdä kaikkemme ihmisten ja ympäristön suojelemiseksi. Vastauksemme Covid-19 -tilanteeseen oli tarjota ratkaisumme auttaaksemme yrityksiä suojelemaan koko henkilöstöä kriisin aikana. Nyt, kun loma-aika on tullut, halusimme myös antaa takaisin yhteisölle tekemällä sosiaalista hyvää sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Kiinnostuimme aktiivisesti globaalista organisaatiosta, joka heijastaa tarkoitustamme ja päätimme lahjoittaa Yhdistyneiden Kansakuntien säätiöille", kertoo EcoOnlinen toimitusjohtaja Göran Lindö.

Göran Lindö_2

 

#UniteforHealth

 

YK:n mukaan yhdeksän kymmenestä maasta kertoo, että välttämättömät terveydenhuoltojärjestelmät ovat kokeneet häiriöitä Covid-19:n vuoksi. Yli 70 miljoonaa ihmistä voi ajautua taloudellisesti ikävään tilanteeseen tai jopa köyhyyteen pandemian seurauksena, ensimmäistä kertaa näin suuressa mittakaavassa 20 vuoteen. Lahjoittamalla #UniteforHealth -liikkeelle EcoOnline haluaa auttaa kaikkia toipumaan paremmin Covid-19 -kriisistä.

Tämän maailmanlaajuisen aloitteen lisäksi EcoOnlinella on pitkät perinteet tukea voittoa tavoittelemattomia maakohtaisia järjestöjä.

Tämän vuoden lahjoitukset:

  • Tanska: Børnecancer Fonden (syöpään sairastuneet lapset)
  • Suomi: Sylva Ry (syöpään sairastuneet lapset ja nuoret)
  • Irlanti: St Vincent's De Paul & Milford Hospice
  • Ruotsi: Räddningsmissionen (heikossa asemassa olevat lapsiperheet)
  • Norja: Matsentralen (ruokakeskusten verkosto, joka helpottaa elintarviketeollisuuden ylijäämän jakamista uudelleen voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka auttavat heikommassa asemassa olevia ihmisiä)

Erityinen kiitos kaikille työntekijöillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme

 

Kun katsomme taaksepäin kuluneeseen vuoteen, voimme nöyränä, mutta ylpeänä todeta, että olemme onnistuneet kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaamme. Covid-19 -tilanne on lisännyt huomiota työturvallisuuden merkitykseen ja siihen, kuinka digitalisaatio on avain yritysten toimintaan aikoina, jolloin etätyöstä tuli uusi normaali.

Vuoden 2020 aikana 800 uutta asiakasta on luottanut EcoOnlinen ratkaisuihin. Olemme pystyneet auttamaan heitä rakentamaan syvällisemmän käsityksen operatiivisista ja työturvallisuusriskeistään helppokäyttöisten ja räätälöitävien SaaS-ratkaisujen avulla. Meillä on nyt kokonaisuudessaan jo yli 6000 hienoa asiakasta! Jatkaakseen ohjelmistoratkaisujemme kehittämistä ja tarjotaksemme parasta asiakaspalvelua, EcoOnline-perhe on myös kasvanut 62 uudella työntekijällä. Näiden lisäksi otimme vastaan ​​yli 80 uutta ja lahjakasta kollegaa heinäkuussa toteutetusta Airsweb-yrityskaupasta.

Vuonna 2021 EcoOnline panostaa edelleen voimakkaasti uuteen tekniikkaan ja uusien sekä parempien ratkaisujen kehittämiseen auttaakseen asiakkaitamme turvaamaan turvalliset työpaikat ja rakentamaan kestävän turvallisuuskulttuurin.

Toivotamme koko EcoOnlinen henkilökunnan puolesta hyvää ja rauhallista joulua juuri sinulle. Tuokoon uusi vuosi onnea, menestystä ja turvallisuutta työssä sekä kotona!


Kirjoittaja Sari Katainen

Country Marketing Manager | EcoOnline

Lue seuraavaksi

| REACH
EcoOnline lanseeraa uuden ohjelmiston kestävyysraportointiin

LONTOO, ISO-BRITANNIA – 5. maaliskuuta 2024 – EcoOnline, johtava ihmisiä ja planeettaa suojelevien SaaS-ohjelmistojen...

| REACH
EcoOnline Appoints New Leaders Across People, Revenue, and Marketing

Additions of SaaS industry veterans sets the company up for go-to-market acceleration and operational scale LONDON,...

| REACH
Ecometrica, Part of EcoOnline, Launches Free Sustainability Navigator Tool

Tool aims to take the complexity out of ESG legislative compliance LONDON, UNITED KINGDOM – October 26, 2023 – October...