EcoOnline on ostanut Alcumuksen ohjelmistopuolen

EcoOnline on ostanut Alcumuksen ohjelmistopuolen

Julkaistu helmikuuta 10, 2023

Lukuaika 2 min

EcoOnline, johtava eurooppalainen työturvallisuuden ohjelmistopalveluyritys, on ostanut Iso-Britannialaisen Alcumuksen ohjelmistodivisioonan. Alcumus on riskienhallintaratkaisujen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Tämä on EcoOnlinen 12. yrityskauppa neljän viime vuoden aikana, joihin kuuluvat muun muassa Airsweb, StaySafe ja Biome.

Vuonna 2000 perustettu ja Norjassa pääkonttoriaan pitävä EcoOnline on johtava eurooppalainen EHSQ-ohjelmistojen toimittaja, jonka ratkaisut auttavat luomaan turvallisempia ja kestävämpiä työpaikkoja sekä mahdollistavat lain tehokkaamman noudattamisen ja kestävämmän kehityksen. EcoOnlinella on vahva asema Pohjoismaissa ja kasvava läsnäolo Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa ja Yhdysvalloissa. Yritys palvelee tällä hetkellä 8 000 asiakasta lähes kaikilla toimialoilla.

Alcumuksen ohjelmistodivisioona tarjoaa ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita seuraamaan ja vähentämään työ- ja kemikaaliturvallisuuteen liittyviä riskejä monilla eri aloilla. Alcumus tarjoaa kaiken kaikkiaan seitsemän uutta EHSQ-ohjelmistotyökalua, ja sen toimipisteet sijaitsevat Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa ja Uudessa-Seelannissa. Yrityksellä on 2 000 asiakasta ja yrityskaupan myötä EcoOnlineen liittyy noin 300 työntekijää. Alcumus-yritykseen kuuluu sekä ohjelmisto- että konsultointiosastot. Vain ohjelmistopuoli on osa tätä kauppaa.

Yrityskaupan myötä syntyy koko maailman kattava EHSQ-ohjelmistojen toimittaja, jossa on yli 850 työntekijää ja joka tukee 10 000 asiakasta alaa johtavien EHSQ-ohjelmistoratkaisujen avulla.

Maailmanlaajuisen EHSQ-toimittajan luominen


"Omistajamme Apax Partnersin tuella EcoOnline on sitoutunut nousemaan keskisuurten EHS-ohjelmistojen maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi. Alcumuksen teknologian, asiakkaiden ja työntekijöiden lisäämisellä otetaan strateginen askel eteenpäin. Samalla EcoOnline on entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme ympäri maailmaa" toteaa EcoOnlinen hallituksen puheenjohtaja Chris Joseph. 

EcoOnlinen Senior Vice President Andreas Nordsjö lisää: "Yhdistämällä voimamme Alcumus Softwaren kanssa luomme globaalin johtavan ohjelmistotoimittajan, jonka tehtävänä on pitää ihmiset turvassa ja suojella ympäristöä. On erityisen jännittävää, koska Alcumus ja EcoOnline jakavat saman vision ja halun käyttää teknologiaa hyvään ja kulttuuriin, jossa työntekijät ovat keskiössä. Yritysosto tarjoaa vahvemman läsnäolon Britteinsaarilla ja Irlannissa sekä paljon suuremman jalansijan Pohjois-Amerikassa."

Helen Jones (Alcumus UK) ja Tyler Davey (Alcumus Pohjois-Amerikka), jotka molemmat liittyvät EcoOnlinen johtoon, kommentoivat: "Alcumuksen luokkansa johtavan ohjelmiston integroiminen EcoOnlinen tuotevalikoimaan voi mullistaa tavan, jolla lähestymme työturvallisuutta ja -terveyttä. Missiomme on auttaa organisaatioita luomaan turvallisempia ja kestävämpiä työpaikkoja, joissa ihmiset ovat toiminnan keskiössä, ja olemme onnekkaita, että saamme tehdä yhteistyötä EcoOnlinen kanssa, joka on yhtä sitoutunut tähän asiaan."

"Odotamme innolla, miten voimme jatkossakin olla edelläkävijöitä uusien ja parannettujen ominaisuuksien avulla. Laajentuneen tuotevalikoiman ja asiakassalkun ansiosta EcoOnline tarjoaa maailmanlaajuisen EHSQ-ratkaisun kaikenkokoisille asiakkaille."

Yhteystiedot

Henry Rubinstein, henryr@thinktank.org.uk
Niamh Meyer, niamhm@thinktank.org.uk
tai soita The Think Tankin numeroon +44 0207 831 2225.

Tietoa EcoOnlinesta:

EcoOnline on johtava työturvallisuuden, -terveyden ja laatuohjelmistoratkaisujen (EHSQ) toimittaja. Jo yli kahden vuosikymmenen ajan EcoOnline on tehnyt työpaikoista turvallisempia tarjoamalla kaikenkokoisille organisaatioille käyttäjäystävällisiä EHSQ-ohjelmistoja, jotka mahdollistavat turvallisemman ja tuottavamman työpäivän kaikenkokoisissa organisaatioissa.

EcoOnlinen tuotteet ja palvelut ratkaisevat todellisia haasteita, joilla on vakavia vaikutuksia työturvallisuuteen, -terveyteen ja ympäristöön. Yrityksen helppokäyttöisillä ohjelmistoilla parannetaan tiedonkulkua ja työturvallisuuteen liittyvää dokumentaatiota. Kattava pilvipohjainen alusta auttaa organisaatioita lisäämään tehokkuutta ja suojelemaan työntekijöitä, asiakkaita, ympäristöä ja organisaation mainetta.

Yritysoston myötä EcoOnline auttaa 10 000 asiakasta yli 80 toimialalla löytämään riski- ja vaaratekijät työpaikalla, toteuttamaan ja seuraamaan korjaavia toimia ja suojelemaan työntekijöitä, urakoitsijoita, asiakkaita, yleisöä ja ympäristöä.

EcoOnlinen työntekijät sijaitsevat Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Yrityskaupan myötä työntekijöitä on yli 850.

Tietoja Alcumuksesta:

Alcumus auttaa organisaatioita luomaan turvallisemman ja kestävämmän maailman käyttämällä tuotteilla ja palveluilla, jotka ennakoivat, hallitsevat ja lieventävät riskejä ihmisten ja organisaatioiden suojelemiseksi. Tuotteet tukevat asiakkaita ympäri maailman ja monet asiakkaat kuuluvat FTSE 100 ja Fortune 500 -indekseihin.


Kirjoittaja Mats Liljeström

Mats toimii EcoOnline Suomen markkinointipäällikkönä. Hänellä on useamman vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä ja palaa halusta luoda selkeää ja helppolukuista työturvallisuussisältöä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kaikki Matsin artikkelit ovat EcoOnlinen asiantuntijoiden tarkistamia ja hyväksymiä.

Lue seuraavaksi

| REACH
EcoOnline lanseeraa uuden ohjelmiston kestävyysraportointiin

LONTOO, ISO-BRITANNIA – 5. maaliskuuta 2024 – EcoOnline, johtava ihmisiä ja planeettaa suojelevien SaaS-ohjelmistojen...

| REACH
EcoOnline Appoints New Leaders Across People, Revenue, and Marketing

Additions of SaaS industry veterans sets the company up for go-to-market acceleration and operational scale LONDON,...

| REACH
Ecometrica, Part of EcoOnline, Launches Free Sustainability Navigator Tool

Tool aims to take the complexity out of ESG legislative compliance LONDON, UNITED KINGDOM – October 26, 2023 – October...