EHS

EcoOnline johtavien EHS-ohjelmistotoimittajien joukkoon Green Quadrant EHS Software 2021 -raportissa

EcoOnline nousi alan johtavien ohjelmistotoimittajien joukkoon tammikuussa 2021 julkaistussa, uusimmassa Green Quadrant EHS Software 2021 -raportissa, jossa riippumaton tutkimusyritys Verdantix vertailee EHS-ohjelmistoja. EcoOnline oli...

EcoOnline nousi alan johtavien ohjelmistotoimittajien joukkoon tammikuussa 2021 julkaistussa, uusimmassa Green Quadrant EHS Software 2021 -raportissa, jossa riippumaton tutkimusyritys Verdantix vertailee EHS-ohjelmistoja. EcoOnline oli mukana arvostetussa raportissa ensimmäistä kertaa.


Pyydä oma kopiosi raportista täältä >

Verdantix seuraa intensiivisesti ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuus (EHS)-alan markkinakehitystä analysoimalla tarkasti merkittävimmät EHS-ohjelmistojen toimittajat. Vuoden 2021 tutkimukseen valittiin 22 ohjelmistotoimittajaa, joiden joukossa EcoOnline oli mukana ensimmäistä kertaa.

Verdantixin menetelmässä vertailuaineisto saadaan yhdistelemällä yli 2,5 tunnin pituisista livetuote-esittelyistä, 332-osaisesta kyselystä sekä riippumattoman paneelin haastatteluista. Lopputuotoksena saadaan hyödyllinen raportti, jossa ohjelmistotoimittajat on jaoteltu kategorioihin Haastajat, Innovaattorit, Erikoistujat ja Johtajat – tämä auttaa yrityksiä arvioimaan, mikä toimittaja tarjoaisi juuri heille sopivan ohjelmiston ja olisi luotettava tulevaisuuden yhteistyökumppani.

Raportin mukaan EcoOnlinen erityisiä vahvuuksia ovat:
• Kemikaaliturvallisuuden hallinta
• Vaaratilanteiden hallinta
• Urakoitsijoiden riskinhallinta
• EHS-koulutus- ja -seurantajärjestelmät

 

Helppokäyttöisyys ja intuitiivisuus

 

EcoOnlinea suositeltiin raportissa muun muassa yrityksille, jotka haluavat käyttää tulevaisuuden teknologioita EHS-työssään, mutta lisäksi EcoOnlinen nykyiset asiakkaat kehuivat ohjelmistojen käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka osoittavat EHS-teknologiaratkaisujen voivan olla myös intuitiivisia.

2021-02-01 14_42_13-Window

 

EcoOnline uutena toimijana Johtaja-kategoriassa


EcoOnline nousi suoraan Johtajat-kategoriaan Green Quadrant -raportissa, kiitos yrityksen 20 vuoden pitkäjänteisen kehitystyön kemikaaliturvallisuuden hallinnan parissa työpaikkojen turvallisuuden parantamiseksi. Vuonna 2020 EcoOnline osti Airswebin vahvistaakseen EHS-tuotteidensa kokonaisuutta; kaupassa saatiin mukana lähes 20 vuoden kokemus ensiluokkaisista innovaatioista pilvipohjaisten EHS-ohjelmistojen kehittämisessä.

Airsweb on ollut mukana Verdantix Green Quadrant -raportissa heti sen ensimmäisestä julkaisuvuodesta 2016 lähtien. Airsweb, joka on keskittynyt innovatiivisten teknologioiden tarjoamiseen EHS-ammattilaisten tueksi, on luokiteltu aiemmin Haastajaksi ja se on parantanut raportissa vuosittain asemaansa.

 

Pyydä oma kopiosi raportista täältä >

 

Tulevaisuuden EHS-teknologioita


Nyt kun nämä kaksi yritystä ovat yhdistäneet voimansa EcoOnline-nimen alle, ne tulevat tarjoamaan erittäin vahvan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat EHS-työssään hyödyntää viimeisempiä teknologioita ulkopuolistakin tunnustusta saaneen johtavan toimijan avulla.

EcoOnlinella on nyt maailmanlaajuisesti yli 6500 asiakasta 86 toimialalla, 35 maassa ja yli 120 kielellä. Yhtiöllä on yli 350 työntekijää. Viimeisten kolmen vuoden aikana EcoOnlinen vuotuinen kasvu on ollut 50 % ja uusia asiakkaita on tullut yli 2500.

Työturvallisuuden asiantuntijamme ovat apunasi


Kirjoittaja Sari Katainen

Country Marketing Manager | EcoOnline

Lue seuraavaksi

| SVHC
Kandidaattilistalle lisätty yksi uusi erityistä huolta aiheuttava aine

Euroopan kemikaalivirasto ECHA lisäsi N-(hydroksimetyyli)akryyliamidin (CAS 924-42-5) REACH-asetuksen lupamenettelyn...

| SVHC
Luvanvaraiseksi viisi uutta ainetta

Euroopan komissio on lisännyt viisi erityistä huolta aiheuttavaa SVHC-ainetta luvanvaraisten aineiden luetteloon. Uudet...

| SVHC
Kandidaattilistalle lisätty kahdeksan uutta nimikettä 8.7.2021

Euroopan kemikaalivirasto ECHA lisäsi 8.7.2021 kahdeksan uutta erityistä huolta aiheuttavaa SVHC-ainetta...