Hyvää kansainvälistä työturvallisuuspäivää!

Kansainvälistä työturvallisuuspäivää vietetään Suomessa perjantaina 26.4. ja teemana tänä vuonna on ”Perehdyttämisen hyvät käytännöt”.

Takaisin
Published
25/04/2019

Hyvän työturvallisuuden peruskivenä ja tärkeimpänä ensi askeleena uusille työntekijöille ja kumppaneille toimii laadukas perehdyttäminen työhön ja työympäristöön. Etenkin kesäaikaan harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden saapuessa työpaikoille on erityisesti syytä panostaa kunnolliseen työturvallisuusperehdytykseen ja työpaikkojen vaarojen tiedostamiseen. Kesä on nuorille työntekijöille riskialtista aikaa. Tapaturmavakuutuskeskuksen mukaan eniten työtapaturmia tapahtuu 20-24 -vuotiaille työntekijöille. Kokeneiden työntekijöiden osalta jatkuva osaamisen ylläpito ja kehittäminen työuran eri vaiheissa auttavat organisaation korkean turvallisuustietoisuuden tason saavuttamisessa.

Osaaminen on avain vaarojen ennakointiin ja tapaturmien torjuntaan

Työturvallisuuden asiantuntijana EcoOnline haluaa auttaa asiakkaita paremman perehdytyksen polulla tarjoamalla yli 100 e-oppimateriaalia henkilöstön ja kumppaneiden työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin perehdytykseen ja osaamisen säännölliseen ylläpitoon. Materiaalit pohjautuvat aina parhaaseen asiantuntemukseen ja voimassaolevaan lainsäädäntöön. Materiaaleja voi käyttää tietoiskuina, itseopiskelussa, osana monimuotokoulutusta tai kouluttajan luentomateriaalina. Olemme toteuttaneet myös useita asiakaskohtaisia räätälöityjä työturvallisuusoppiratkaisuja valmiiden materiaalien pohjalta. Lisäksi monissa organisaatioissa työsuojeluhenkilöstö ja henkilöstön kehittäjät käyttävät Kouluttajalisenssiä helppona tietopankkina osana asiantuntijatyötään.

Haluatko kuulla lisää? Klikkaa tästä niin soitamme sinulle!

Ota sinäkin käyttöösi perehdyttämisen hyvät käytännöt.

Hyvää kansainvälistä työturvallisuuspäivää ja turvallista työpäivää!