Kemikaalien riskinarviointi ─ Perusteet ja prosessiriskit

Koulutuksessa perehdytään sekä lakisääteisen työpaikan kemikaalien riskinarvioinnin että prosessiriskien arvioinnin perusteisiin.

Kemikaalien aiheuttamien haittojen ja onnettomuuksien torjumiseksi toiminnanharjoittajien on arvioitava työpaikan kemikaaliriskit. Koulutuksessa perehdytään sekä lakisääteisen työpaikan kemikaalien riskinarvioinnin että prosessiriskien arvioinnin perusteisiin. Arvioinnin organisointiin, kemikaalien vaarojen tunnistamiseen, riskien suuruuden arviointiin ja riskinhallintatoimien kohdentamiseen tutustutaan käytännönläheisesti.

Koulutus sopii toimialasta riippumatta kemikaalien riskinarvioinneista vastaaville henkilöille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan osaamistaan riskinarvioinnin perusteisiin.

Aika: perjantai 20.9.2019, klo 8:30-12:30

Aamiainen on katettu klo 8:30 ja päivän ohjelma alkaa klo 9:00

Paikka: Innopoli 1, kokoustila Einstein, Tekniikantie 12, Espoo

Hinta: 290 € (alv 0%) – sisältää: aamiaisen ja koulutusmateriaalin

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt. Tulevat turvallisuuskoulutukset löydät täältä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tai asioita joita toivoisit meidän käyvän läpi koulutuksen aikana, voit lähettää ne ennen tilaisuutta osoitteeseen henna.rosilo@ecoonline.com

Henna Rosilo, Support Consultant (TkT)
henna.rosilo@ecoonline.com
puh: 050 462 8354

Pieter Jan Bots, HSEQ & Process Safety Specialist (M.Sc.)
pieterjan.bots@ecoonline.com
puh: 040 705 7300

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan aiemmin kuin 7 vuorokautta ennen tapahtumaa, osallistumismaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan tätä myöhemmin, veloitetaan 50 % hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa toiseen.