Noudata lakivelvoitteitasi ja pidä asiakkaasi ajan tasalla

EcoOnline Reseller on käyttäjäystävällinen työkalu, jonka avulla voit kerätä, näyttää ja jakaa käyttöturvallisuustiedotteita omille nettisivuillesi integroidulla hakukoneella.

Resellerin avulla toimitat käyttöturvallisuustiedotteet vaivattomasti asiakkaillesi sekä noudatat kansallisia ja kansainvälisiä määräyksiä, kuten REACH- ja CLP-asetuksia.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Säästää aikaa ja rahaa
JOUSTAVA
Mukautuu tarpeidenne mukaisesti
JAA TIETOA
REACH- ja CLP-asetusten mukaisesti

Miksi EcoOnline Reseller?

Olemme työskennelleet pitkään eri toimialojen ja erilaisten organisaatioiden kanssa. Kokemuksesta siis tiedämme, että turvallisuusjohtaminen pitää tehdä helpoksi ja ottaa käyttöön koko yrityksessä, kaikissa toimipaikoissa ja toiminnoissa.

Reseller helpottaa käyttöturvallisuustiedotteiden hallintaa ja asettamista asiakkaiden nähtäville nettisivuillesi. Työkalun avulla voit myös jakaa käyttöturvallisuustiedotteita asiakkaille lähettämällä sähköpostitse linkin, joka vie suoraan verkkokaupassasi olevien tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteesiin.

Mitä sinä saat?

Pilvipohjaisen työkalun, jolla voit jakaa käyttöturvallisuustiedotteita yrityksesi nettisivuilla. Valitse moduulit, jotka sovitat toimintoihisi ja tarpeisiisi.

EcoOnline Resellerin ominaisuudet

Toimittaa käyttöturvallisuustiedotteet asiakkaillesi automaattisesti ja säädösten mukaisesti. Intergrointi ERP-järjestelmään ja lähetysten seuranta.

Suora linkitys verkkokaupan tai tuoteluettelon tuotteista käyttöturvallisuustiedotteisiin.

Lue lisää

Lisää verkkosivuillesi hakukone, jonka avulla asiakkaasi voivat etsiä ja katsella käyttöturvallisuustiedotteita. Reaaliaikainen yhteys EcoOnline Reselleriin takaa sen, että käyttöturvallisuustiedotteesi ovat aina ajan tasalla.

Voit muokata raportteja, joilla tuet ja seuraat käyttöturvallisuustiedotteiden ylläpitoa sekä säädösten muuttuessa niiden noudattamista. Tietojen poiminta mistä tahansa käyttöturvallisuustiedotteen kohdasta mahdollistaa monipuoliset raportit.