Täytä kemikaalilain asettamat vaatimukset ja pidä asiakkaasi ajan tasalla

EcoOnline Publisher on käyttäjäystävällinen ja monikielinen työkalu käyttöturvallisuustiedotteiden laatimiseen, kääntämiseen, päivittämiseen ja jakeluun suoraan asiakkaillesi. 

Publisher täyttää kansainvälisen ja kansallisen lainsäädännön, kuten REACH- ja CLP-asetusten vaatimukset. Voit luoda myös muita dokumentteja Publisherin avulla, kuten tietolomakkeita ja turvaohjeita. Publisher mahdollistaa asiakkaidesi pääsyn uusimpiin päivitettyihin dokumenttehin sekä lainsäädäänön vaatimiin aikaisempiin versioihin.

 

REAALIAIKAISET PÄIVITYKSET
Kattaa koko toimitusketjun
JOUSTAVA
Mukautuu tarpeisiinne
KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN
Helposti ja nopeasti käyttöön

Miksi EcoOnline Publisher?

Olemme työskennelleet pitkään eri toimialojen ja erilaisten organisaatioiden kanssa. Kokemuksesta siis tiedämme, että turvallisuusjohtaminen pitää tehdä helpoksi ja ottaa käyttöön koko yrityksessä, kaikissa toimipaikoissa ja toiminnoissa.

Publisher mahdollistaa yrityksellesi helpon tavan luoda ja julkaista vaatimusten mukaisia käyttöturvallisuustiedotteita sekä muita kemikaalidokumentteja standardoitujen pohjien avulla. Dokumentit voidaan myös kääntää automaattisesti jopa 29 kielelle. Työkalumme on todistetusti tehokas ja se on käytössä kymmenillä eri toimialoilla.

Laatimasi käyttöturvallisuustiedotteet tulevat automaattisesti saataville EcoOnlinen tietokantaan, josta haetaan päivittäin satoja käyttöturvallisuustiedotteita ja on täten arvokas keino myös löytää uusia asiakkaita. Dokumenttien julkaiseminen EcoOnlinen tietokannassa ja niihin tehdyt reaaliaikaiset päivitykset auttavat sinua täyttämään velvollisuutesi kemikaalien toimitusketjussa.

Hallinta on tärkeää dokumentoinnin ulkoistavalle yritykselle. Publisherissa voit antaa käyttö- ja muokkausoikeudet esim. konsulteille, säilyttäen samalla käyttöturvallisuustiedotteiden täyden hallinnan itselläsi.

Publisheria kehitetään jatkuvasti, työkalu antaa sinulle käyttäjäystävällisen ratkaisun nyt ja pidemmällä aikavälillä.

Mitä sinä saat?

Pilvipohjaisen työkalun käyttöturvallisuustiedotteiden luontiin ja jakeluun asiakkaillesi. Valitse moduulit, jotka sovitat toimintoihisi ja tarpeisiisi.

EcoOnline Publisherin ominaisuudet

Laadi käyttöturvallisuustiedotteet ja muut kemikaalidokumentit nopeasti ja helposti käyttämällä valmiita tallennuspohjia.

Toimittaa käyttöturvallisuustiedotteet asiakkaillesi automaattisesti ja säädösten mukaisesti. Intergrointi ERP-järjestelmään ja lähetysten seuranta.

Suora linkitys verkkokaupan tai tuoteluettelon tuotteista käyttöturvallisuustiedotteisiin.

Lue lisää

Lisää verkkosivuillesi hakukone, jonka avulla asiakkaasi voivat etsiä ja katsella käyttöturvallisuustiedotteita. Reaaliaikainen yhteys EcoOnline Publisheriin takaa sen, että käyttöturvallisuustiedotteesi ovat aina ajan tasalla.

Voit muokata raportteja, joilla tuet ja seuraat käyttöturvallisuustiedotteiden ylläpitoa sekä säädösten muuttuessa niiden noudattamista. Tietojen poiminta mistä tahansa käyttöturvallisuustiedotteen kohdasta mahdollistaa monipuoliset raportit.

Käytä vakiolausekkeita ja aineluetteloita tehostaaksesi entisestään dokumenttien laadintaa ja kääntämistä.