Prosessiturvallisuuden perusteet

Koulutuksessa tutustutaan käytännönläheisesti prosessin vaarojen tunnistamiseen, riskinarviointiin ja riskien hallintaan.

Lisäksi koulutuksessa tutustutaan prosessiturvallisuutta koskevaan lainsäädäntöperustaan sekä työpaikkojen velvollisuuksiin ja vastuisiin. Käsittelemme myös olennaiset elementit tuotantolaitoksen prosessiturvallisuusjohtamisessa, ja miten niitä arvioidaan.

Koulutus sopii kemikaali-, energia-, sellu-, lääke-, öljy-, kaasu- ja muovituotantolaitosten ja insinööritoimistojen johdolle ja työntekijöille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan osaamistaan prosessiturvallisuuden perusteisiin.

Aika: torstai 14.11.2019, klo 8:30-14:30

Aamiainen on katettu klo 8:30 ja päivän ohjelma alkaa klo 9:00

Paikka: Innopoli 1, kokoustila Hippocrates, Tekniikantie 12, Espoo

Hinta: 490 € (alv 0%) – sisältää: aamiaisen, lounaan noutopöydästä ja koulutusmateriaalin

Ilmoittauduthan koulutukseen ke 6.11.2019 mennessä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tai asioita joita toivoisit meidän käyvän läpi koulutuksen aikana, voit lähettää ne ennen tilaisuutta osoitteeseen pieterjan.bots@ecoonline.com

Pieter Jan Bots, HSEQ & Process Safety Specialist (M.Sc.)
pieterjan.bots@ecoonline.com
puh: 040 705 7300

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan aiemmin kuin 7 vuorokautta ennen tapahtumaa, osallistumismaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan tätä myöhemmin, veloitetaan 50 % hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa toiseen.