ASIANTUNTIJAPALVELUT

Työturvallisuus huipputasolle konkreettisilla neuvoilla ja teoilla

tommi ja ville eurosafetyssa

Kokeneet asiantuntijamme apunasi

EcoOnlinella tarjoamme kattavat palvelut yrityksesi työturvallisuuden kehittämiseen.

Onko organisaatiossanne tarvetta ulkopuoliselle näkemykselle, asiantuntijakoulutuksille, resurssipulaa työturvallisuusasioiden hoitamisessa tai halua kehittää osaavissa käsissä työturvallisuustasoanne?

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan työturvallisuuteen liittyvät tavoitteesi ja kehittää työturvallisuustasoa käytännönläheisin metodein.

Palvelumme

Asiantuntijaresurssit

Organisaatiossa halutaan saavuttaa tietty työturvallisuustaso. Työturvallisuusosaamista, asiantuntijuutta ja kokemusta on jo tietyissä määrin, mutta aikaa ei ole.

Asiantuntijatiimimme antaa teille hetkellisesti lisäresursseja, joiden avulla pääsette kehittämään työturvallisuustoimintaanne joustavasti, silloin kuin tarve syntyy.

Asiantuntijoillamme on laaja kokemus ja osaaminen työturvallisuusasioista, alla muutama esimerkki tuotetuista palveluistamme.

 • Ulkoistettu asiantuntija säännöllisiin turvallisuuskävelyihin (eng. safety walk)
  • Miksi? Turvallisuuskävelyissä etenkin on helppoa jättää näkemättä jo tutuiksi tulleet työskentelytavat, riskinotot ja välineet. Ulkoinen asiantuntija näkee työmaan uusin silmin ja tarjoaa ideoita ja ehdotuksia ulkopuolisen näkökulmasta.
 • Työturvallisuusassistentti
  • Miksi? Työturvallisuuteen liittyy monesti paljon erilaisia tehtäviä, joiden kunnollinen suorittaminen vaatii aikaa ja keskittymistä. Työturvallisuusassistentti auttaa muun muassa riskikartoituksissa ja niiden dokumentoinnissa, kehitystarpeiden selvittämisessä ja neuvonnassa, ja voi myös toimia tukena koulutuksissa tai koulutusmateriaalin luomisessa.

Ole meihin yhteydessä, niin keskustelemme siitä, miten asiantuntijamme voisivat palvella teidänkin työturvallisuustoimintaanne.

Konkreettiset koulutukset ja valmennukset

Pätevät, osaavat ja turvallisesti työskentelevät työntekijät ovat kaikki kaikessa tuottavan ja turvallisen työympäristön kannalta. Harvemmin löydetään riittävästi näitä tekijöitä jo rekrytointivaiheessa.

Siksi asiantuntijamme tarjoavat myös erilaisia koulutuksia ja valmennuksia työturvallisuuteen. Alla muutama esimerkki.

 • Riskinarviointikoulutukset
  • Miksi? Työn riskien lakisääteinen selvittäminen, riskikartoitukset ja korjaavista toimenpiteistä päättäminen on oma taitolajinsa. Taito on kuitenkin opittavissa suhteellisen vaivattomasti, etenkin kokeneiden asiantuntijoidemme avulla.
 • Alihankinnan hallinnointi
  • Miksi? Alihankintatyön tilaajalle asetetaan tiettyjä vaateita, joista moni ei ole tietoinen. Alihankkijoiden turvallisuuden pitää varmistaa samoin kuin omalla palkkalistoilla olevienkin. Tilaajan on varmistettava, että urakoitsijalla on kaikki linjassa.
   Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, ja usein tarvitaan valmennusta ja/tai koulutusta turvallisen työpaikan takaamiseksi.
   Asiantuntijatiimimme tarjoaa kattavat palvelut alihankinnan hallinnointiin, jotta työturvallisuustaso säilyisi ennallaan alihankkijasta riippumatta.

Ole meihin yhteydessä, niin keskustelemme siitä, miten asiantuntijamme voisivat palvella teidänkin työturvallisuustoimintaanne.

Työturvallisuuspäällikkö

Joskus on vaikea löytää oikeita tekijöitä uuteen projektiin. Saattaa olla, että työmaalle tarvitaankin apua työturvallisuuspäällikön/supervisorin tai advisorin roolissa projektin ajaksi.

Meiltä saat näitäkin palveluita asiantuntijoiltamme.

 • Kaikki HSE-alueeseen kuuluvat prosessi- ja työmaaturvallisuustyöt
  • Työturvallisuuspäällikkö/supervisor/advisor
 • Työturvallisuuspäällikkö tietty tuntimäärä kuukaudessa
  • Esimerkiksi 10 päivää kuukaudessa, jolloin maksimoidaan myös hinta/hyöty -suhde pidempiin sopimuksiin sitoutumatta

Ole meihin yhteydessä, niin keskustelemme siitä, miten asiantuntijamme voisivat palvella teidänkin työturvallisuustoimintaanne.

Konsultointipalvelut

Tarjoamme myös konsultointikäyntejä ja apua erilaisiin työturvallisuuteen liittyviin haasteisiin. Alla muutama esimerkki tarjoamista konsultointipalveluistamme.

 • Nykytilan kartoitukset ja selvitykset
  • Miksi? Ulkopuolisella konsultilla saatte tuoreen näkemyksen työturvallisuuden nykytilasta työpaikalla tai -maalla. Asiantuntijoillamme on myös runsaasti kokemusta monelta eri alalta, joka taas tarjoaa mahdollisuuden oppia muilta, jotka ovat jo ratkaisseet samat pulmat, vaikkakin toiminta olisikin hieman erilaista.
 • Riskinarvioinnit
  • Miksi? Riskien arviointi työpaikalla on lakisääteinen velvoite, mutta velvoitteesta huolimatta ne saattavat jäädä tekemättä pidemmäksi aikaa. Anna kokeneiden konsulttitiimimme auttaa riskien arviointien toteuttamisessa, jolloin työpaikastakin tulee vielä turvallisempi ja miellyttävämpi.
 • Valmennuspalvelut esim. uusien työntekijöiden perehdyttämiseen
  • Miksi? Monesti uudet työsuojelupäälliköt ja työturvallisuusrooleissa aloittavat kaipaavat asiantuntijoiden tukea ja valmennusta. Tarjoamme mm. muutaman kuukauden pituista valmennuspakettia, jonka aikana autamme ja ohjeistamme uutta työntekijää työturvallisuustehtävissään.

Ole meihin yhteydessä, niin keskustelemme siitä, miten asiantuntijamme voisivat palvella teidänkin työturvallisuustoimintaanne.

Asiantuntijamme

ville-transparent-845px-1
Ville Sankari - Työturvallisuusasiantuntija

Ville on toisen polven turvallisuusammattilainen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä turvallisuustehtävistä niin tilaajan, päätoteuttajan kuin urakoitsijankin organisaatioiden valvonta-, asiantuntija- ja johtotehtävissä. Villellä on työturvallisuuden kouluttamisesta laaja kokemus kaikille organisaatiotasoille ja hän on pidetty käytännönläheisestä koulutustyylistään.

tommi-transparent-758px
Tommi Toponen - Työturvallisuusasiantuntija

Tommi on työskennellyt työturvallisuuden parissa jo 20 vuotta useilla aloilla ja erilaisissa tehtävissä. Pitkän yrittäjäuran myötä voidaan sanoa hänen olevan eräänlainen pioneeri lakisääteisten työturvallisuusvelvoitteiden hoitamisen tuottamisessa yrityksille. Työturvallisuuspalveluiden toteuttamisen lisäksi hän on ollut mukana erityyppisissä yrityksissä osakkaana ja hahmottaa hyvin liiketoiminnan ja työturvallisuuden yhteensovittamisen.

Maksuton webinaaritallenne

Katso Villen ja Tommin webinaari riskinarvioinnista

Maksuton webinaaritallenne

Katso Villen ja Tommin webinaari onnistuneista turvallisuuskävelyistä

Asiakkaamme

Yli 7100 asiakasta yli 90 eri toimialalta

Ohjelmistomme rakentavat turvallisuuskulttuuria onnistuneesti, sillä ne on yli 20 vuoden kokemuksella suunniteltu tukemaan tapaa, jolla työntekijät todella toimivat. Tämä perustuu kokemukseen, joka palvelee asiakkaitamme jo yli 90 toimialalla.

Lue lisää

Asiantuntijamme ovat apunasi

Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Finland-Homepage-Hero-920x1200