ASIANTUNTIJAPALVELUT

Työturvallisuus huipputasolle konkreettisilla neuvoilla ja teoilla

shutterstock_761908036_small

Kokeneet asiantuntijamme apunasi

EcoOnlinella tarjoamme kattavat palvelut yrityksesi työturvallisuuden kehittämiseen.

Onko organisaatiossanne tarvetta ulkopuoliselle näkemykselle, asiantuntijakoulutuksille, resurssipulaa työturvallisuusasioiden hoitamisessa tai halua kehittää osaavissa käsissä työturvallisuustasoanne?

Kokeneet asiantuntijamme auttavat sinua saavuttamaan työturvallisuuteen liittyvät tavoitteesi ja kehittää työturvallisuustasoa käytännönläheisin metodein.

Asiantuntijamme

Ville
Ville Sankari - Occupational Health and Safety Consultant

Ville on toisen polven turvallisuusammattilainen, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä turvallisuustehtävistä niin tilaajan, päätoteuttajan kuin urakoitsijankin organisaatioiden valvonta-, asiantuntija- ja johtotehtävissä. Villellä on työturvallisuuden kouluttamisesta laaja kokemus kaikille organisaatiotasoille ja hän on pidetty käytännönläheisestä koulutustyylistään.

Tommy
Tommi Toponen - Occupational Health and Safety Consultant

Tommi on työskennellyt työturvallisuuden parissa jo 20 vuotta useilla aloilla ja erilaisissa tehtävissä. Pitkän yrittäjäuran myötä voidaan sanoa hänen olevan eräänlainen pioneeri lakisääteisten työturvallisuusvelvoitteiden hoitamisen tuottamisessa yrityksille. Työturvallisuuspalveluiden toteuttamisen lisäksi hän on ollut mukana erityyppisissä yrityksissä osakkaana ja hahmottaa hyvin liiketoiminnan ja työturvallisuuden yhteensovittamisen.

Maksuton webinaaritallenne

Katso Villen ja Tommin webinaari riskinarvioinnista

Asiakkaamme

Meillä on asiakkaita yli 90 eri toimialalta

Ohjelmistomme rakentavat turvallisuuskulttuuria onnistuneesti, sillä ne on yli 20 vuoden kokemuksella suunniteltu tukemaan tapaa, jolla työntekijät todella toimivat. Tämä perustuu kokemukseen, joka palvelee asiakkaitamme jo yli 90 toimialalla.

Lue lisää

Asiantuntijamme ovat apunasi

Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, niin asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Finland-Homepage-Hero-920x1200