Osastonhoitaja & hoitotyönjohtaja 2020

Olemme mukana tapahtumassa - nähdään Tampereella 28.-29.1.2020

Takaisin
Published
13/01/2020

Osastonhoitaja & Hoitotyön johtaja 2020 -tapahtuma kokoaa yhteen yli 400 osastonhoitajaa ja hoitotyön johtajaa Suomen johtavaan hoitotyön johtamisen foorumiin Tampere-Talolle 28.-29.1.2020. Kahden innostavan päivän aikana käsittelyssä hoitotyön ajankohtaisimmat aiheet – asiaa muun muassa perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyön syventämisestä, eettisestä hoitotyöstä ja potilaslähtöisen kulttuurinmuutoksen läpiviemisestä.

EcoOnline on mukana tapahtumassa ja löydät meidät osastoltamme näyttelyalueella.

Mikä sinua voisi erityisesti kiinnostaa tapahtuman osallistujana? Asiantuntijamme ovat olleet mukana kehittämässä suomalaista työsuojelua jo yli 30 vuotta ja toteuttaneet työturvallisuuden koulutuksia ja verkkokursseja jo lähes 20 vuoden ajan monilla eri aloilla. Sosiaali- ja terveydenhuollon alalle räätälöity SoteTurva-verkkokurssi käsittelee sote-alan työturvallisuuden ja -terveyden aihetta kokonaisvaltaisesti. Kurssi koostuu 7 moduulista, joiden avulla työntekijöiden perehdytys on helppoa ja joustavaa – kurssi voidaan suorittaa itselle parhaiten soveltuvana ajankohtana. Haluatko tietää lisää?

Tule moikkaamaan Miikaa, Jaakkoa ja Nikolasta osastollemme, tutustumaan SoteTurvaan ja muihin tuotteisiimme sekä keskustelemaan työturvallisuudesta!

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä.