Tarkastuslistat ja riskikartoitukset | EcoOnline

Tarkastuslistat

Nyt kuka tahansa voi helposti ja nopeasti luoda ja hallita työturvallisuuteen liittyviä tarkastuksia sähköisesti. EcoOnline EHS Tarkastuslistat -moduulin avulla käyttäjät voivat lisätä luokkia ja niihin liittyviä kysymyksiä erilaisiin tarkastuslistoihin.

Hero_Checklist-module-page-2

Kuvaus

Harvassa organisaatiossa on vieläkään sähköisiä tarkastuslistoja käytössä työturvallisuuden kehittämiseen ja mittaamiseen. Näiden sijaan ladataan ja tulostetaan tarkastuslistoja manuaalisesti työmaalla tai organisaatiossa suoritettavaksi.

Näitä tarkastuslistoja on vaikea määrittää ja räätälöidä. Tarkastuslistat ovat staattisia ja niihin liittyvien kysymysten ja luokkien muokkaaminen tuottaa päänvaivaa. Ja kaiken lisäksi tehdyistä tarkastuksista ei saa yhtä selkeää dataa.

Datan puute tai sen heikkous vaikeuttaa taas kokonaiskuvan hahmottamista, jolloin päätöksenteosta tulee pahimmassa tapauksessa hakuammuntaa. 

EcoOnline Tarkastuslistat -moduulin avulla luot ja hallinnoit sähköisiä työturvallisuuden kehittämiseen tarkoitettuja tarkastuslistoja ja riskikartoituksia. Käyttäjät voivat nyt lisätä luokkia ja niihin liittyviä kysymyksiä monenlaisiin tarkastuslistoihin. Näitä tarkastuslistatyyppejä voidaan täyttää monilla liiketoiminnan osa-alueilla eri henkilöryhmien toimesta. Tarkastuslistamoduuli sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Mutta miksi pitäisi käyttää tarkastuslistoja työturvallisuustehtävissä ylipäätään?

Työterveyden ja -turvallisuuden tarkastuslista on työkalu, joka mahdollistaa parhaat käytännöt ja auttaa noudattamaan turvallisuusmääräyksiä. Käytä tarkastuslistamoduulia säännöllisten tarkastusten tekemiseen. Tunnista ne alueet, jotka vaativat parannuksia ja ryhdy toimiin turvallisten työolojen varmistamiseksi.

Checklist Benefit 1

Sähköinen ratkaisu

Voit valita useista tarkastuslistatyypeistä, jotka voidaan täyttää useilla eri osa-alueilla yrityksessä eri henkilöryhmien toimesta.

Esimerkkejä näistä arviointityypeistä ovat:

  • Yleisen teollisuuden turvallisuuden tarkastuslista
  • Kemikaaliturvallisuuden tarkastuslista
  • Putoamissuojauksen tarkastuslista
  • Henkilönsuojainten tarkastuslista
  • Paloturvallisuuden tarkastuslista.
  • Henkilönostintarkastus
  • Telinetarkastus
Checklist Benefit 2

Luettelon tuonti nopeaa ja helppoa moduulin käyttöönottoa varten

Tuo vaivattomasti useita tarkastuslistatyyppejä, jotka ovat valmiita käytettäväksi järjestelmässä.

  • Järjestelmän ylläpitäjä voi hallinnoida yksittäisiä tarkastuslistoja, luokkia tai kysymyksiä.
  • Käyttöoikeudet ja kontrollit, jotka valvovat pääsyä eri tarkastuslistatyyppeihin, mikä mahdollistaa organisaation hallinnan.
  • Käyttövalmius heti tuonnin jälkeen.
Checklist Benefit 3

Täysin konfiguroitavissa

Määritä tarkastuslistamoduuliin mukautettuja kenttiä, esimerkiksi mahdollisuus lisätä kysymyskohtaisia liitteitä sekä riskimatriiseja riskikartoituksia varten.

Mahdollisuus jakaa tarkastuslistoja koko organisaatiossa lue ja vahvista-toiminnon avulla.

EcoOnline EHS Kolmessa Minuutissa

Katso EcoOnline EHS -alustan hyödyt kolmessa minuutissa

Tästä esittelyvideoon
ehs-video
wihuri_250x150

”Kun hankintavaiheessa vertasimme eri ratkaisuja keskenään, EcoOnlinen työturvallisuusohjelmisto erottui laadukkuudellaan. Vastaaviin ratkaisuihin verrattuna olen ollut positiivisesti yllättynyt.”‎‎ ‎

- Marko Sulasalmi, HSEQ Manager, Wihuri

Tärkeimmät ominaisuudet

New-Icon_Key-Features
Tarkastuslistatyyppien digitaalinen konfigurointi

Luo tarkastuslistat digitaalisesti ja mahdollista täysin sähköinen kirjausketju. Paperimappeja ei enää tarvita.

New-Icon_Key-Features
Luo mukautettuja luokkia ja kysymyksiä

Vähemmän rajoittava kuin paperijärjestelmä, johon voidaan lisätä kysymyksiä tai luokkia milloin tahansa.

New-Icon_Key-Features
Lue ja vahvista

Tarkastuslistojen ja työturvallisuustietojen jakaminen koko organisaatiossa. Tarkastuslistaan integroitu 'Lue ja vahvista' -toiminnallisuus.

Jo 25+ vuoden kokemuksella

10.000+ asiakasta ympäri maailman luottaa palveluihimme

Palvelujamme käytetään jo 90 eri toimialalla. Siksi olemme kehittäneet ohjelmistoja, joita voi räätälöidä vastaamaan myös teidän organisaationne tarpeita. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin. Lue asiakkaidemme mietteitä