Noudata lakivelvoitteitasi Reseller-ohjelmistolla

EcoOnlinen Reseller auttaa sinua jakamaan tuotteidesi käyttöturvallisuustiedotteita asiakkaillesi, näyttämään ajantasaiset tuotetiedot verkkosivullasi ja noudattamaan kemikaalilainsäädäntöä — automaattisesti.
reseller-hero-laptop-1

70% verkkokaupoista ei täytä lain asettamia vaatimuksia

Monet lait ja säädökset velvoittavat kemikaalien toimittajia ja jälleenmyyjiä. Esimerkiksi tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet on säilytettävä 10 vuoden ajan käytön päättymisen jälkeen ja vaaralausekkeet tai -luokitukset on mainittava vaarallisten tuotteiden mainoksissa.

Vaatimusten noudattaminen voi osoittautua hankalaksi tehtäväksi - etenkin jos työ tehdään manuaalisesti. Norjalaisen tutkimuksen mukaan 70% verkkokaupoista ei noudata kaikkia lainsäädännön asettamia vaatimuksia.

EcoOnline Reseller auttaa organisaatiotasi sekä noudattamaan lainsäädäntöä että osoittamaan vaatimustenmukaisuuden. Lisäksi organisaatiosi asiantuntemus kemikaaliasioista tuodaan vahvasti esille. Resellerin avulla voit suorittaa hakuja tietokannassamme ja linkittää päivitetyt kemikaaliturvallisuustiedotteet suoraan tuotesivuillesi. Osoita vaatimustenmukaisuus viranomaisille ja tiedota kemikaalien riskeistä asiakkaillesi.

Mekonomen_transparent-1

“Työkalu auttaa meitä jakamaan tuhansia käyttöturvallisuustiedotteita useilla eri kielillä, joita voi hakea suoraan verkkosivuiltamme!”

-Alf Pettersson, Miljø- og kjemikaliekoordinator, Mekonomen Grossist AB

Tärkeimmät ominaisuudet

New-Icon_Key-Features
Omat tuotteet

Kerää lista kemikaaleistasi EcoOnlinen tietokannasta, ryhmittele kemikaalit ja liitä mahdolliset lisätiedot.

New-Icon_Key-Features
HAE KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTTEITA

Lisää käyttöturvatiedotteiden hakukone verkkosivullesi. Reaaliaikainen yhteys EcoOnlineen varmistaa käyttöturvatiedotteiden ja muiden kemikaalitietojen ajantasaisuuden.

New-Icon_Key-Features
Shoplink

Yhdistä Shoplink-lisäosa verkkokauppaasi tai tuotelistaasi. Reaaliaikaiset linkit varmistavat kaiken kemikaalitietojen käytettävyyden

New-Icon_Key-Features
Distribution

Lähetä ajantasaisia käyttöturvatiedotteita asiakkaillesi (sähköpostitse tai lukulinkillä) Distribution-lisäosalla -- kaikki integroidaan ERP-järjestelmääsi.

Asiakkamme

Meillä on asiakkaita yli 80 eri toimialalta

Ohjelmistomme rakentavat turvallisuuskulttuuria onnistuneesti, sillä ne on yli 20 vuoden kokemuksella suunniteltu tukemaan tapaa, jolla työntekijät todella toimivat. Tämä perustuu kokemukseen, joka palvelee asiakkaitamme jo yli 80 toimialalla.

Lue lisää

Varmista lainmukaisuus Resellerillä

Varaa meiltä ilmainen konsultointi, jossa käymme läpi kemikaaliturvallisuuden keskeiset vaatimukset ja kuinka voimme auttaa teitä noudattamaan niitä.

Varaa tapaminen
Ina_forside

Ina Thrane Grove

Sales Executive, EcoOnline 

Ajankohtaiset artikkelit

| occupational safety
CLP-asetus pähkinänkuoressa

Tässä artikkelissa saat kokonaiskuvan CLP-asetuksesta — EU:n asetus, jossa säädetään, miten organisaatiosi on...

| occupational safety
Mikä on hyvä työympäristö?

Hyvällä työympäristöllä on paljon hyötyjä. Ilman hyvää työympäristöä työnteosta tulee raskasta, päivistä pitkiä ja...

| occupational safety
Mikä on turvallisuuskävely?

Turvallisuuskävely on oiva tapa saada konkreettista ja työntekijöiden kokemuksiin pohjautuvaa tietoa kohteen...