EHS perustoiminto

Mobiilisovellus

Kaikki tärkeä tieto kulkee aina mukanasi, missä ja milloin tahansa. Mobiilisovelluksellamme kirjaat tärkeät tiedot muutamalla klikkauksella – helposti ja nopeasti.

Mobile-Hero-Mockup_1_V2

Kuvaus

Poikkeamia ja vaaratilanteita tapahtuu eniten esimerkiksi tehtaissa, rakennustyömailla ja liikkuvassa työssä – siellä missä riskitkin ovat suuremmat. Mutta jokaisen meidän arjessa, oli työmme toimistossa, tehtaassa tai autolla liikkuen – on tilanteita, joista on hyvä ilmoittaa, jotta vaarat saadaan poistettua ja korjattua. Tähän tarvitaan helppo ja nopea, automatisoitu väylä ilmoituksille.

Mobiilisovelluksemme ansiosta tiedot vaarasta voidaan kirjata ylös kohteessa tapahtumahetkellä, jonka jälkeen tieto kulkee eteenpäin seuraavalle käsittelijälle. Helppokäyttöinen mobiilisovellus lisää ilmoittamista ja kannustaa henkilökuntaa toimimaan turvallisuuskulttuuria edistävällä tavalla.

Miellyttävä käyttäjäkokemus on aina ollut yksi tärkeimpiä tavoitteitamme ja siksi ilmoittaminen sujuu mobiilisovelluksellamme yhtä mutkattomasti kuin selainpohjaisella sovelluksella.

Joissain työkohteissa ei poikkeaman sattuessa ole nettiyhteyttä. Mobiilisovelluksemme käyttäjän ei tarvitse lopettaa työskentelyä yhteyden katketessa vaan tiedon voi synkronoida, kun internetyhteys palautuu.

Silgan-250x150

“Reaaliajassa toimivat, muokattavat mittaristot, taulukot ja mobiilisovellus ovat todella merkittäviä ominaisuuksia. Pian lanseerattavat parannukset ja tekniset ominaisuudet parantavat raportointiominaisuuksia entisestään.”

- Joel Johnson, Global Safety Specialist, Silgan

Tärkeimmät ominaisuudet

New-Icon_Key-Features
Missä ja milloin vain

Käytettävissä kaikilta laitteilta, kehitetty varta vasten iOS- ja Android-sovelluksille. Single code -alusta varmistaa säännölliset turvallisuus- ja toimivuuspäivitykset.

New-Icon_Key-Features
Nopea poikkeamaraportointi

Voit tallentaa tiedot poikkeamista jo työkohteessa. Ohjelmaan voi liittää helposti mitä tahansa tiedostotyyppejä, dokumentteja tai silminnäkijöiden lausuntoja.

New-Icon_Key-Features
Auditointien hallinta

Toteuta auditoinnit suoraan sovelluksessa, mikä vähentää kaksinkertaista työtä ja paperijätettä. Kirjaa myös korjaavat toimenpiteet mobiilissa ja seuraa niiden toteutumista työpöytäsovelluksessa.

New-Icon_Key-Features
Työskentely offline-tilassa

Voit jatkaa työntekoa, vaikka verkkoyhteyttä ei ole ja synkronoida tiedot, kun yhteys on taas saatavana. Täydellinen mm yksin työskenteleville.

Asiakkaamme

Meillä on asiakkaita yli 80 eri toimialalta

Ohjelmistomme rakentavat turvallisuuskulttuuria onnistuneesti, sillä ne on yli 20 vuoden kokemuksella suunniteltu tukemaan tapaa, jolla työntekijät todella toimivat. Tämä perustuu kokemukseen, joka palvelee asiakkaitamme jo yli 80 toimialalla.

Lue lisää

Aloita mobiilisovelluksen käyttö jo tänään

Varaa meiltä ilmainen konsultointi, jossa käymme läpi EHS-prosessien digitalisoimisen EcoOnlinen ratkaisuilla.

Varaa tapaaminen
FI_1-900x900

Miika Suurnäkki

Senior Sales Executive, EcoOnline

Ajankohtaiset artikkelit

| Health & Safety
Kuinka luoda onnistunut työturvallisuuden ja -terveyden tarkastusohjelma

Työterveyden ja työturvallisuuden tarkastusohjelmat eivät ole olemassa vain osoittaakseen, miten asiat on hoidettu,...

| Health & Safety
Henkilönsuojainten valintaan ja käyttöön uusi asetus

Henkilönsuojain suojaa käyttäjäänsä vain, jos se on valittu oikein ja se sopii käyttäjälleen. Tällöin käyttäjä...

| Health & Safety
Käyttöturvallisuustiedote - mikä se on?

Lue kattava tietopaketti kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteista