Työturvallisuuskoulutus

Psykososiaalinen työkuormitus

Miten mitata ja arvioida?

shutterstock_390296353

Tiedot

Päivämäärä ja aika: Keskiviikko 8.12.2021 klo 9-13.30

Verkkokoulutuksen hinta: 325 € (alv. 0%)

Kouluttaja: Marita Hyttinen, FT, PsL, YTM

Peruutusehdot: Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos ilmoittautuminen jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, osallistuja voidaan vaihtaa toiseen.

Peruutukset ja osallistujavaihdokset pyydetään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ecoonline.com.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään torstaina 1.12.2021.


Olemme saaneet tästä koulutuksesta erinomaista palautetta ja siksi järjestämmekin koulutuksen jo kolmatta kertaa tänä vuonna!

💎”Sain monia hyviä vinkkejä ja oppeja.”

💎”Ihan uutta meillä.”

💎 ”Sain vastaukset kysymyksiini.” 

Koulutuksen sisältö

Työn vaarojen selvittäminen ja arviointi koskee kaikkia työssä esiintyviä vaaroja ja haittoja.

Hankalimpia arvioitavia ovat mielenterveyteen vaikuttavat tekijät. 

Etäkoulutuksessa käydään läpi psykososiaalisia vaara- ja kuormitustekijöitä ja esitetään keinoja tunnistaa niitä ennakkoon. Lisäksi harjoitellaan riskien arvioinin tekemistä. 

Kurssille osallistuja saa mahdollisuuden kokeilla työsuojeluhallinnon (AVI) kyselyn avulla kuormitustekijöiden tunnistamista:

  • Kurssille ilmoittautuneille lähetetään linkki kyselyyn, jonka tämä voi halutessaan ja työpaikalla sovittuaan lähettää pienelle (max. 25 henkilöä) demoryhmälleen.
  • Kouluttaja lähettää raportin opiskelijalle tuloksista, jos vastaajia on vähintään 7. Kyselyyn vastataan nimettömästi. Raportissa esitetään ryhmän tulos, josta yksittäisiä vastaajia ei ole tunnistettavissa.
  • Kurssilla tulkitaan tuloksia ja pohditaan, milloin on syytä arvioida riskin suuruus ja toteuttaa toimenpiteitä riskin hallintaan saattamiseksi.  

Koulutus on neljän tunnin mittainen ja se toteutetaan etäyhteyden avulla. Koulutuksessa on mahdollisuus keskustella muiden osallistujien kanssa ja esitellä omia hyviä käytäntöjään. 

Yhteen tilaisuuteen otetaan max 15 osallistujaa. Koulutus pidetään myös pienemmälle ryhmälle.

Tervetuloa mukaan!