Kemikaaliturvallisuuden perusteet

Koulutuksessa tutustutaan vaarallisten kemikaalien käyttöä koskevaan lainsäädäntöperustaan ja kemikaaleja käyttävien työpaikkojen velvollisuuksiin ja vastuisiin.

Vaarallisten kemikaalien tunnistamiseen, riskinarviointiin ja hallintaan perehdytään käytännönläheisesti työturvallisuuden kehittämistä painottaen.

Koulutus sopii toimialasta riippumatta työpaikkojen kemikaaliturvallisuudesta vastaaville ja niille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan osaamistaan kemikaaliturvallisuuden perusteisiin.

Aika: tiistai 3.12.2019, klo 12-16

Paikka: Innopoli 1, kokoustila Darwin, Tekniikantie 12, Espoo

Hinta: 290 € (alv 0%) – sisältää: runsaan iltapäiväkahvin ja koulutusmateriaalin

Ilmoittauduthan koulutukseen ma 25.11.2019 mennessä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tai asioita joita toivoisit meidän käyvän läpi koulutuksen aikana, voit lähettää ne ennen tilaisuutta osoitteeseen henna.rosilo@ecoonline.com

Henna Rosilo, Support Consultant (TkT)
henna.rosilo@ecoonline.com
puh: 050 462 8354

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan aiemmin kuin 7 vuorokautta ennen tapahtumaa, osallistumismaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan tätä myöhemmin, veloitetaan 50 % hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa toiseen.