Pysäytä pandemia: Työturvallisuus ja työterveys voivat pelastaa ihmishenkiä

Takaisin
Published
28/04/2020

Tänään vietetään Kansainvälistä työturvallisuuspäivää. Koronavirustauti COVID-19 on luokiteltu viranomaisten toimesta yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi, joka on suuri riski niin ihmisille, organisaatioille ja koko yhteiskunnalle – kaikki tekevät töitä hillitäkseen viruksen leviämistä. Myös Kansainvälinen työturvallisuuspäivä ja YK:n alainen kansainvälinen työjärjestö ILO (International Labour Organization), ovat keskittyneet tänä vuonna tartuntatautien leviämisen torjumiseen työpaikoilla ja COVID-19 -pandemiaan.

Koronavirustauti vaikuttaa vahvasti työelämään ja monet yritykset ja organisaatiot ympäri maailman kohtaavat suuria haasteita, jotka liittyvät uusiin ja kasvaviin riskeihin sekä lisääntyneen informaation käsittelemiseen. Kansainvälisen työturvallisuuspäivän tarkoituksena on edistää työturvallisuutta ja -terveyttä koskevaa vuoropuhelua, etenkin näin pandemian aikana.

ILO haluaa lisätä tämän päivän myötä tietoisuutta turvallisten käytäntöjen omaksumisesta työpaikoilla ja työturvallisuus- ja työterveyspalveluiden roolista. ILO on julkaissut useita tutkimuksia ja raportteja organisaatioiden avuksi, kuten ”In the face of a pandemic: Ensuring Safety and Health at Work”

EcoOnline on täällä organisaatiota ja heidän työntekijöitään varten. Olemme sitoutuneet ihmisten ja ympäristön suojelemiseen ja koemme velvollisuudeksemme auttaa kaikkia näinä epävarmoina aikoina.

Kansainvälisen työturvallisuuspäivän ja suuren kysynnän myötä tarjoamme nyt ilmaisen demon Safety Manager-ohjelmistostamme organisaatioiden käyttöön ja toivomme, että voimme tällä tukea tärkeää työtänne työturvallisuuden parissa. Ymmärrämme, että taloudellinen tilanne on monille organisaatioille tällä hetkellä kriittinen eikä sen pitäisi vaarantaa turvallisuuden merkitystä työelämässä, siksi tarjoammekin ohjelmistomme ilmaiseksi käyttöönne.

Safety Manager on kokonaisvaltainen ohjelmisto, joka tarjoaa kattavat työkalut työturvallisuuden ja -terveyden hallintaan. Ohjelmiston avulla suunnittelet ja johdat turvallisuustyötä sekä toteutat ja seuraat toimenpiteitä. Voit arvioida riskit, toteuttaa auditoinnit, hallinnoida henkilöstön pätevyyksiä ja paljon muuta!

Safety Manager ilmainen demo

EcoOnline pyrkii toimimaan rehellisesti, kunnioittavasti ja tavoitteellisesti tulevaisuuden suhteen

Tarjoamalla ohjelmistomme ilmaiseksi organisaatioiden käyttöön uskomme, että voimme auttaa sinua täyttämään sitoutumisesi työntekijöitäsi kohtaan sekä pitämään työntekijäsi ja yrityksesi turvassa tänään ja tulevaisuudessa.

EcoOnlinen tuotekehitystiimi on työskennellyt ahkerasti rakentaakseen ajankohtaisia malleja ja tarkistuslistoja Safety Manageriin, jotta käyttäjä voi hyödyntää ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttövalmis alusta helpottaa käyttöönottoa.

Tässä ovat Safety Manager -ohjelmiston päivitykset, joiden avulla voit hallita koronaviruksen aiheuttamia riskejä työpaikalla:

  • COVID-19 valmiustarkastuslista – arvioi ja päivitä organisaation valmistautuminen koronaviruspandemiaan
  • Tartuntavaarahavainto – ilmoita ja seuraa organisaatiossasi ilmeneviä tartuntavaaratapauksia sekä tee korjaavia toimenpiteitä ihmisten ja liiketoiminnan suojelemiseksi
  • Etätyön tarkastuslista – pyydä henkilöstöäsi tarkastamaan oman etätyönsä turvallisuus ja olosuhteet

Tulemme jatkossakin tarjoamaan laadukkaita palveluja suojellaksemme ihmisiä ja ympäristöä. Asiakastukemme on apunasi ja vastaa mielellään kysymyksiisi.