Webinaari on online -esitys, jonka voit katsoa suorana tietokoneelta, puhelimesta tai tabletilta. Istu rauhassa ja kasvata tietoisuuttasi meidän kokeneiden työ- ja kemikaaliturvallisuuden asiantuntijoidemme avulla.

Työ- ja kemikaaliturvallisuudessa on paljon lainmukaisia vaatimuksia, joita voi olla vaikea seurata. Me haluamme tehdä tämän sinulle helpommaksi kertomalla lisää näistä säädöksistä. Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat paljon vinkkejä siitä, kuinka voit työskennellä tehokkaammin – luoden samalla turvallista ja kestävää työympäristöä.

Työturvallisuuden ABC

Webinaarissa tapaat EcoOnlinen asiantuntijat Vesan ja Pieter Janin. He johdattavat kuulijat työturvallisuuden kokonaisuuteen – he käyvät tiivistetysti läpi työturvallisuuden perusteita askel kerrallaan työturvallisuuden mittaamisesta ja riskinarvioinnista kohti parempaa työturvallisuuskulttuuria ja kokonaisuuden hallintaa.

 

A – Opi työturvallisuuden perusteita

B – Rakenna jatkuva, kokonaisvaltainen riskinarvioinnin malli

C – Seuraa ja kehitä – luo toimiva turvallisuuskulttuuri

 

Pieter Jan Bots on kemiantekniikan DI ja hänellä on noin 30 vuoden prosessitekniikan ja turvallisuustekniikan kokemus prosessiteollisuuden ja investointiprojektien toimialoilta. Hän on toiminut eri insinööritoimistoissa prosessi-, projekti- ja prosessiturvallisuusinsinöörinä. Tämän jälkeen hän on toiminut työturvallisuus- ja prosessiturvallisuuspäällikkönä sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtajana. Vuonna 2016 hän aloitti konsulttina 3T Ratkaisuilla, joka sulautui EcoOnlineen syyskuussa 2018.

Vesa Lieho on turvallisuustekniikan DI ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta työturvallisuuden ja työkykyjohtamisen parissa eri yrityksissä mm. vakuutus- ja kiinteistöalalla. Hänen vahva kouluttaja- ja kehittäjätausta sekä useiden eri suomalaisten suuryritysten kanssa työskentely yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen ja riskienhallinnan näkemykseen auttaa asiakkaita eteenpäin omassa toiminnassaan. EcoOnlinella Vesa on työskennellyt vuodesta 2018 HSEQ-asiantuntijana ja sittemmin myös työsuojelupäällikkönä.

Osallistu ilmaiseen webinaariimme 9.10.2019 klo 13:00 ja saat puolen tunnin pituisen tietoiskun siitä, kuinka voit tehdä työpaikastasi turvallisemman!