EcoOnline nousi johtavaan asemaan vuoden 2021 Green Quadrant EHS Software -raportissa. Varaa oma kopiosi raportista jo tänään: saat ainutlaatuista tietoa ja lisäät EHS-alan tuntemustasi vertailemalla alan merkittävimpiä ohjelmistotoimittajia.

Raportti on erittäin suosittu, sillä se tarjoaa kaikkia sidosryhmiä hyödyttävän katsauksen EHS-ohjelmistomarkkinoiden tämänhetkiseen tilanteeseen ja kehityssuuntauksiin. EHS-ohjelmistojen ostoa suunnittelevat asiakkaat voivat tehdä sen avulla perusteltuja ostopäätöksiä. Raportissa arvioidaan 22 tärkeimmän EHS-ohjelmistotoimittajan kehitysvauhtia ja kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa.
 
Arvion perusteella tuottajat jaotellaan Haastajiin, Innovaattoreihin, Erikoistujiin ja Johtajiin – tämä auttaa yrityksiä arvioimaan, mikä toimittaja tarjoaisi juuri heille sopivan ohjelmiston ja olisi luotettava tulevaisuuden yhteistyökumppani. EcoOnline oli mukana raportissa ensimmäistä kertaa ja nousi suoraan Johtaja-kategoriaan.
 

Hanki oma maksuton kopiosi Green Quadrant: EHS Software 2021 -raportista rekisteröimällä tietosi alla olevan lomakkeen kautta!

Huom: Raportti julkaistaan 1. maaliskuuta 2021 ja lähetetään Sinulle automaattisesti julkaisupäivän jälkeen.

 


Varaa tästä oma kopiosi raportista