Kemikaalit työpaikalla – mitä ne ovat ja miten haitoilta suojaudutaan?
Webinaari

Kemikaalit työpaikalla – mitä ne ovat ja miten haitoilta suojaudutaan?

Tiedot

Nimi: Kemikaalit työpaikalla – mitä ne ovat ja miten haitoilta suojaudutaan?

Kesto: 45 min

Webinaaritallenne


Sisältö

 

Lähes kaikilla työpaikoilla käytetään kemikaaleja, joiden ominaisuudet ja vaarat vaihtelevat huomattavasti. Kemikaalituotteiden lisäksi työpaikoilla esiintyy myös monia muita kemiallisia tekijöitä, kuten pölyjä ja kaasuja.

Webinaarissa EcoOnlinen Henna Rosilo ja Marianne Pihlava kertovat aloittelijaystävällisesti mitä kemikaalit ja kemialliset tekijät ovat, miten vaaralliset kemikaalit voi tunnistaa ja miten kemiallisten tekijöiden haitoilta suojautumisessa pääsee alkuun.


Puhujat

 

Henna Rosilo
Henna Rosilo
Manager, Training&Consulting

Henna (TkT, kemisti) toimii EcoOnlinessa kemikaaliturvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden asiantuntijana ja kouluttajana. Hän on aiempien tutkimus- ja tuotekehitystehtäviensä ohessa työskennellyt yli 10 vuotta kemikaalitiedonhallinnan, vaatimustenmukaisuuden ja kemikaalien turvallisen käytön kehittämisen parissa.

 

Marianne Pihlava
Marianne Pihlava
Service and Training Manager

Marianne (DI, kemisti) työskentelee EcoOnlinella tuotetuen ja -koulutuksen tiiminvetäjänä ja kouluttaa myös itse viikottain Chemical Manager -työkalumme käyttäjiä. Marianne kohtaa ja opastaa päivittäin työssään kaiken kokoisia yrityksiä eri vaiheissa kemikaaliturvallisuuden kehittämispolkua.